Kao što se moglo i pretpostaviti, nastup Saše Matića sa svojim bendom i gošćom Draganom Rakčević, u poznatom Heritage Bar Receptions u naselju Epping, bio je istinski spektakl i događaj koji će se dugo pamtiti.

Sala puna ko košnica, ni igla ne bi mogla pasti. Na bini velemajstor sa svojom ekipom, publika koja neprestano igra, pretežno mladi kojima je „legla pesma“. Prizor za albume svake vrste. Ali, pođimo redom.

Na samom ulazu kolona koja strpljivo čeka da im budu verifikovane ulaznice. Čuje se graja ne sve strane. Svi u nekom isčekivanju onoga što će se posle desiti. Atmosfera, kao da se igra derbi Zvezde i Partizana. Bar uveliko radi punom parom. Ljudi se pozdravljaju, ljube, pričaju… jer ovakve prilike su i šansa da se sretnete sa onima koje dugo niste videli, a svakako padne i poneko novo prijateljstvo. Ima i slučajeva da se dogodilo i nešto više iz ranijih koncerata Saše Matića – događala se ljubav koja je krunisana i brakom.

Žene doterane po poslednjoj modi pa vam se čini kao da su istog momenta izašle iz neke modne prodavnice, a tek razni parfemi i mirisi – pravo bogatstvo na malom prostoru. Ne zna se koja je lepša i elegantnija.

https://www.facebook.com/rade.berak1/posts/10156286017922993

Organizatori strpljivo rade svoj posao. Proveravaju ulaznice, ljubazno se osmehujući posetiocima uz reči „dobro došli“, dok je security na novou i pazi da ne bude neki ispad. Moja kamera „šara“ okolo. Naoružana sa čak dve rezervne baterije. Za svaki slučaj.

Sa malim zakašnjenjem pojavio se i Saša u pratnji sa svojim bendom i pratećim vokalom i goščćom Draganom Rakčević koja je, ruku na srce, u zeleno-tirkiznoj haljini izgledala prelepo. Naravno, odmah je raspalio sa svojim poznatim hitovima, a malo kasnije i hitovima svojih kolega sa estrade, tek u samoj sali je bila istinska ludnica.

I tako do posle ponoći kada se umorna i srećna publika razilazi i odlazi kući. Svetla pozornice se gase, zaposlene u sali tek čeka pravi posao. Svi zadovoljni i čekaju na neki novi susret sa ovim divnim čovekom i umetnikom. Bolje pre nego kasnije. Ubeđeni smo da će se to i desiti.

RADE BERAK

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila