Lepa vest dolazi nam iz sidnejakog predgrađa Miranda. Tačnije iz Staračkog doma u kojem će od ovog meseca kao frizerka raditi Dragana Lazić koju poznajemo kao lokalnu estradnu umetnicu.

Dragana koja je u Australiju stigla pre pet godina i za mesto stalnog boravka izabrala Sidnej, profesionalna je frizerka koja je u ovom biznisu preko 25 godina.

Periodični magazin koji izdaje ovo staračko naselje, posvetio je lepoj Dragani čitavu stranu. Šta više, uvrstio je i zastavu Srbije, kao i mapu sa Kosmetom.


Jedna od Draganinih mušterija

Autor teksta navodi da je Lazićka sa mužem u osmogodišnjim sinom, na peti kontinent stigla zbog klime koja joj prija, te kako je osoba koja voli da putuje i istražuje prirodne lepote, stavljajući akcent na plaže, nacionalne parkove i prašume.

Potencira se kako je Dragana, koju oni zovu Ana, koristeći zadnja tri slova njenog imena, komunikativna i da voli da svakog svog klijenta poznaje lično.

Kao njen hobi navodi se da voli da kuva za prijatelje, da mnogo čita, uživa u gledanju filmova i, naravno, da redovno peva u crkvenom horu Srpske pravoslavne parohije.


Nastup sa kolegom Goranom Zarićem

Starački dom koji je izgrađen pre 35 godina, prvobitno je bio namenjen starijim osobama holandskog porekla ali se vremenom transformisao u otvoren tip gde su svi dobro došli.

Želimo Dragani puno uspeha na svom poslu, kao i u pevanju gde se takođe ističe i odlično snalazi. Svakako će o njoj biti dosta toga na našem Portalu.

Rade BERAK

Photos: Facebook/DraganaLazic


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila