Bilo da je na poslu, u šopingu, u restoranu sa društvom, bilo da se igra sa unucima ili jednostavno, da sprema večeru, ona je besprekorno doterana i čista. Prosto blista a godine je takoreći, zaustavila! Niti ih broji, niti joj one mogu išta.

MAJA MIJATOVIĆ, estradna umetnica iz Sidneja, sve manje se bavi pevanjem a sve više uživa u životu. Porodica joj je uvek na prvom mestu pa će svoje dvoje unučadi uvek nazivati sa “babine sreće najveće”. U isto vreme pravi je virtuoz u kuhinji pa ponekad prosto zavidimo njenom bračnom saputniku muzičaru Slavku Pandureviću.

A, tek, kad je moda u pitanju?! Tu slobodno može poneti titulu “kraljice mode”. Iako je nekima njen stil odevanja nerazumljiv i komplikovan, mora se reći da je sve gotovo savršeno i sa ukusom. Ona jednostavno ima svoj stil i svaki put nad iznenadi nečim novim.

Manikir i pedikir su savršeni i tu se ogleda njen davno formirani stil i ono što zovemo da vodi računa o sebi. Uvek doterana i čista i sve je njena kreacija.

Maja je zaposlena žena, finansijski ne zavisi od nikoga već isključivo od svog rada i truda i uvek će mlađim kolegama sugerisati da obavezno uz estradno imaju i rezervno zanimanje. Koliko je to pametno upravo se pokazalo sada, u vreme pandemije.

Smatra da u današnje digitalno vreme imamo sve manje hitova, da se sve svodi na re-miksovanje starih evergrinova.

Sve je to poučno a Maja na priloženim fotkama pokazuje da nikad u životu nije kasno i da čovek treba da drži do sebe, da se ne zapusti i da uživa u životu. Ona prosto blista!

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila