Cenjena umetnica Biserka Besi Vunturišević, pored izuzetne pevačke karijere koju je ostvarila u bivšoj Jugoslaviji, nastavila je da sija svojim svestranim zvezdanim sjajem i u Americi. Doselila se prvo u New Jersey, zatim se preselila u Las Vegas, pa na Floridu u grad Valrico, San Dijego Californija i konačno se opredelila za prekrasan Las Vegas, svetsku atrakciju u kojem je njen raskošni talenat došao maksimalno do izražaja, u njemu živi i radi zadnje 3 godine.

Osim što je postigla značajne uspehe u muzici, Biserka piše poeziju, objaviće uskoro 2 knjige koje je nedavno završila, slika, poznati je kantautor… veliki deo njenih pesama je sama uradila, takođe, njene pesme pevaju Halid Muslimović i Selma Bajrami.

Ova sjajna pevačica prelepog vokala, snimila je veliki broj pesama za naše eminentne diskografske kuće u saradanji za čuvenim kompozitorima i muzičarima Mišom Markovićem, Milutinom Popovićem Zaharom, Danilom Živkovićem, itd… Posebno ističe uspešnu i dugogodišnju saradnju sa Borom Višnjičkim.

Veliku popularnost donela joj se pesma “Sad ne lupkaj cipelama” koju je pevala u čuvenoj seriji “Kamiondžije”, igrajući pored legendarnih glumaca Čkalje, Pavla Vujisića i mnogih drugih glumačkih velikana. Publika je takođe pamti po popularnoj pesmi “Dugo sam dugo čekala”, zatim po kantautorskoj pesmi “Samo jednom srce voli” itd.


Kako sada muzičkih nastupa nema u Americi zbog pandemije Korona virusa, Biserka veliki deo svog vremena provodi slikajući.


Otkrila nam je da ima porudžbine i da smo je zatekli u fazi završavanja jedne prelepe slike. Naglasila je, šta god da radi muzika je deo njenog bića, bez nje ne bi mogla da živi, tako je bilo, tako će i ostati.


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila