Popularni pevač Marko Gacić, Zvezda Granda je od svoje 17.godine. U muzičkom svetu i kod poznavalaca dobre pesme, kotira se jako visoko jer ima velike glasovne mogućnosti, prekrasan vokal sa kojim izvodi najteže interpretacije, kako svoje, tako i starijih kolega sa primetljivom lakoćom. Publika ga zbog toga jako ceni, posebno što ima imidž kulturnog i uzornog umetnika koji ima besprekorni scenski nastup u svakom pogledu… Krase ga veliki hitovi: “Majko moja moj anđele”, “Topčina” (koji žari i pali na veseljima ), “Od 9 do 9” i mnoge druge pesme. Marko ima neverovatno veliki repertoar, muzičari kažu za njega da peva “sve živo”, zbog čega ima mnogobrojne nastupe. Svira odlično harmoniku, kada je posebno raspoložen zasvira na nastupima prateći sjajno sebe ali i druge pevače, u šta sam se lično uverila. Pre 2 godine ostavio je sjajan utisak na američkoj turneji zbog čega ga organizatori i publika ponovo traže. Rezervisali su novembar, jer očekuju da će pandemija Korona virusa do tada završiti, što je bila jedna od tema našeg razgovora.

Veliko interesovanje vlada u Americi da dođeš na turneju u novembru koja je, kako čujem, skoro ugovorena… Kakvo je tvoje mišljenje, hoće li se pandemija do tada završiti?

Iskreno se nadam da hoće, veliki sam optimista… Sve ima svoj početak i kraj, pa tako i Korona virus. Drago mi je što moji prijatelji, moji domaćini i organizatori misle kao ja, što su me pozvali da dođem… Ovo sa virusom dugo traje, svima nam je potrebno da se malo opustimo, zapevamo i vratimo se u normalan život. U slučaju da Korona to ne dozvoli, ako budemo morali, postoji mogućnost da sve pomaknemo za novogodišnje praznike. Pratićemo situaciju i na vreme obavestiti publiku. Zaželeo sam se Amerike, moje divne publike, mojih prijatelja koji su me svim srcem dočekali i trudili se da mi bude lepo kao da sam u Beogradu. Ovim putem ih najsrdačnije pozdravljam.

Postoje li gradovi u Americi u kojima nisi bio, a u novembru bih voleo da tamo zapevaš?

Naravno, voleo bih da pevam u Las Vegasu, Bostonu, Los Anđelesu i da vidim Floridu. Moji organizatori su već u pregovorima. Ponovićemo neke gradove i tome se jako radujem.

Pored Amerike, kakvi su tvoji planovi za predstojeću sezonu? U čemu najvise uživaš ovoga leta?

Planova je bilo jako mnogo,neke nastupe sam izgubio, neke sam morao da pomerim, jer je Korona napravila haos, kako u celom svetu ,tako i u našem muzičkom. Iskoristio sam pauzu kada nisam radio, snimio sam 6 novih pesama koje čekaju pogodan trenutak da ih plasiram. Plan je da ih reklamiram jednu, po jednu i omogućim im dovoljno prostora za markenting.

Ovoga leta maksimalno sam posvećen porodici, supruzi Gordani Babić koja je uspešna pevačica i mojoj ćerkici Nikolini i sinu Tadeji. Uživamo zajedno što više, jer znamo kada počne sezona da neću moći mnogo da budem kući.

Hvala Marko na razgovoru. Da li bi želeo za kraj da poručis nešto našim čitaocima?

Svim čitaocima portala “Svet Australia” poručio bih da budu oprezni, da sačuvaju zdravlje i brinu za svoje najmilije. Koliko god možete budite u prirodi i uživajte u letu, sve vas puno pozdravlja i voli vaš Marko Gačić!

 

 

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila