Ekskluzivno za Svet Australia: Čkalja Vlahović

Imam jednu želju koju bih voleo da ostvarim. Pošto se od skoro bavim muzikom isključivo iz ljubavi i obavezi prema mom orkestru koji je to zaslužio. Muzika je oduvek bila i biće moj život. Ona mi je dala mnogo više nego što zaslužujem i još daje, zadužuje me da uradim sledeće: Zamoljavam sve mlade talente, ponavljam talente i ponavljam mlade.
Voleo bih da im poslužim kao javna podrška tako što bih izbacivao sve na moj zid, javno prestavljanje svih talenata. Podrška je preko potrebna, jer znam iz iskustva da je ovde mrtvo more što se tiče javnog izvođenja. Voleo bih da me iskoristite koliko god vi možete i želite, uzgred bih zamolio sve koji me poznaju da šeruju rad i talenat, da bih njima dali voljni momenat, ili ti volju za rad. Rad se uvek isplati.

I još nešto kad sam bio mlad nisam imao preostora da se probijem jer su stariji pevači bili bolje “konektovani”. To me toliko bolelo da sam imao i nadimak za njih – DINOSAORUSI. Dok oni završe karijeru i ja sam ostario. Nije fer da neko ima 40 god karijere a neko ni 5, eto to me je mnogo nerviralo. Deco samo pucajte a nas “dinosaoruse” ne fermajte jer mi samo kočimo vašu sreću za koju imate snage i talenta. Pa da počnem.

Nikola Cabo – jedan od najvećih talenata za pevanje, iskreno preporučujem da čujete tu snagu i visinu u glasu.

Anđela Kostic Čupa – Zvezda granda, tako mlada a već ima svoj stil, boja glasa milion dolara. Energija + beskonačno.

Alex Bogdanović – Harmonika, iskreno veliko iznenađenje za mene. Talenat koji ćuti i radi svakako zaslužuje opasnu reklamu. Voleo bih vrlo brzo da ga vidim na vrhu, uzgred lep je ko lutka, tako da devojčice juris (nemoj da me tvoja devojka ubije hehehe).

Daniela Stanisavljević – juče sam je prvi put čuo, iznenađen sam, pozitivno. Samo napred, poslao sam zahtev za prijateljstvo, nadam se da će prihvatiti.


Mihajlo Novković – ono što sam čuo, bravo. I njemu sam poslao zahtev za prijateljstvo.

Vlatko Sekuloski – moram da se pohvalim da sam tog čoveka molio da se bavi pevanjem, neviđeni talenat, a radnik još veći. Mislim da je ozbiljan igrač a i svirač.

Saša Todorović – mlad lep i još naslednik velikog Zoran Todorovića. E, da, Sale prihvati me za prijatelja, poslao sam ti zahtev. Ah ta deca… heheh…


Siv Save Siv – veliki radnik i pozitiva, samo napred silo. Čekam prijateljstvo, Sale samo treba da me prihvatiš razumeš… heheh…

Stefan Nočevski – radio sam sa njim, školovan trubač iskreno preporučujem.

Toni Trubač II – Budućnost. Radio sam sa njim, neverovatno zrači. Znam samo da me niko nije pogledao dok smo radili zajedno, pogotovu ne ženska populacija. To mu neću oprostiti. Ni njemu ni Vlatku Sekuloskom. Ma lepi ko lutke a opasni muzičari.

Aleksandra Kaluđerović – profi muzičar i pevač, moj drug, sestra, sve…


Sanja Ubiparipović – veliki talenat, ćerka našeg kolege Raće Radojčića.

Vlade Jovanoski – zvezda Granda. Kvalitetan pevač.

Aleksandar Koneski – jedan od najvećih talenata. Lepo peva, svira, prošle godine je diplomirao na Univerzitetu. Uz to, sin je naše koleginice  Dragane Uzelac.

Anastasija Todorović – svakako talenat, po preporuci naravno mislim da joj je mesto ovde, a mislim i da smo radili jednom zajedno u Melbornu,ako se ne varam.

Danche Sulejman – neviđeni talenat na klavijaturi, opasan svirač. Ja ga zovem Peđa-energy, svirači znaju zašto.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila