Ni posle toliko godina od smrti supruge Verice, koja je pronađena mrtva u parku kod hotela Jugoslavija, poznati srpski pevač Bora Drljača ne zna zašto je ona digla ruku na sebe.

Ni danas Drljači nije jasno kako je preživeo veliku tragediju koja ga je zadesila. Bora nikad neće zaboraviti ni trenutak kad je u stanu našao njeno oproštajno pismo sa dve kratke rečenice.

– I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasio sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim – rekao je Drljača jednom prilikom.

– Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim – rekao je pevač, a nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gde je inače išla da vežba.

Jedan doktor je tada rekao pevaču da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasiti.

– Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva, tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao – rekao je Drljača jednom prilikom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila