Javnost u Srbiji je danima brujala o razvodu Slaviće Ćukteraš, a pjevačica se sada prvi put oglasila, potvrdila informaciju i otkrila kada su donijeli tu odluku.

Naime, Slavica je poručila da je njen bivši suprug divan otac i da je njoj najvažnije da njihova kćerkica ima oba roditelja.

– Nista tu nije senzacionalno, udata – razvedena, zar je važno? Najvažnije je da dijete ima oba roditelja jer kad imaš dijete prioriteti se mijenjaju. Iako ne volim da pričam, Vlada je divan čovjek i predivan otac, podrška moja – rekla je pjevačica u “Premijeri – Vikend specijal” i dodala:

– Njegova trenerska karijera je krenula dobro, postaje tražen. On je jedini Srbin koji je kao golman igrao 15 godina u inostranstvu. Viktorija ima tri godine. Ja sam željela da se vratim svom poslu. Vlada nije želio nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dijete imalo srećne roditelje. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Oboje se osjećamo fantastično. Godinu dana već nismo zajedno.

Kako je dalje istakla, sa bivšim suprugom je prije samog razvoda sjela i dogovorili su se kako dalje da nastave i šta je najbolje za njihovu kćerkicu.

– Drago mi je što sa takvim čovjekom imam dete. Bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo sjeli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas nego za naše dijete – zaključila je Slavica za “Premijeru – Vikend specijal”.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila