Mlada pjevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da više nema partnera, te da je ponovo singl. Međutim, ona se nedavno vratila sa nastupa u Beču sa širokim osmjehom na licu i otkrila da veoma pozitivno gleda na budućnost.

Naime, Aleksandru su iz emisije “Premijera – Vikend specijal” snimili čim je sletila u Beograd, a ona je progovorila o svom ljubavnom životu:

– Nisam više zauzeta. Sada sam slobodna. Pa ćemo videti šta će biti – istakla je ona, ali nije skrivala lijepo raspoloženje.

S druge strane, pjevačica je nedavno priznala da se sama izborila da zaradi novac, te da je imala teške periode kada je tek došla u Beograd. Ovom prilikom objasnila je da svoju borbu nije podijelila s javnošću kako bi je žalili, bez obzira na komentarie koji su se izrodili.

– Jako težak put je bio. Baš sam se borila, radila i gradila. Bilo je jako teško. Neki ljudi su to shvatili kao neko šlihtanje, sažaljevanje ili žaljenje, ali me to nije doticalo. Imala sam teško djetinjstvo. Mlada sam počela da pjevam, ali generalno je sada sve odlično – zaključila je ona.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila