Zoran Kalezić vrhunski pevač narodne pesme i vlasnik večnih hitova, još jednom je pokazao koliko ima veliko srce, jer je pored nebrojenih humanitarnih koncerata održao još jedan, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore u Domu starih Grabovac Risan, na njihov poziv, uz pratnju kolege Peđe Nedeljkovića.

Zoran je uvek umeo da ispoštuje svoju publiku, bilo gde da se ona nalazi, poklanjao joj je pesmu svim srcem, davao joj svoju dušu i sve od sebe što mu publika nikad nije zaboravila, godinama ga voli, prati na nastupima, obožava i traži.


Pred nastup je izjavio:

Jutros imam lep osjećaj što ću sa mojim kolegom Peđom Nedeljkovićem podeliti osjećaje topline sa korisnicima starih u Risnu. Pjesma posle dugo vremena dobija smisao lijepog i humanog. Baš se radujem ponovnom druženju i divnim ljudima iz ove ustanove.


Zoran Kalezić odrzao je koncert za pamćenje na veliko zadovoljstvo prisutnih.

Iz doma starih ljubav su uzvratili ljubavju:

Zahvaljujući velikanu muzičke scene gospodinu Zoranu Kaleziću, naši stanari su uživali u predivnom koncertu koji je bio poklon gospodina Kalezića u suret Dana nezavisnosti i ublažavanju mjera od strane IZ. JZ. CG, prema kojima je omogućeno našim stanarima da vide svoje najbliže i da posle 15 mjeseci mogu izaći iz Doma. Danas je bilo sve kao nekada. Muzika pjesma i veliko zadovoljstvo naših korisnika. Još jednom veliko hvala gospodinu Zoranu Kaleziću i Peđi Nedeljkoviću na predivnom koncertu. A mi idemo dalje.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila