Aca Lukas kaže da su mu sve devojke koje je imao posle razvoda od treće supruge Sonje trajale kao jogurt! Pevač napominje da se zbog toga nikad više neće oženiti.

– Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih voleo da se oženim ponovo – kaže folker, koji je posle supruge Sonje imao kratke šeme sa “Plejbojevom zečicom” Božanom Vujinović, bivšom misicom Jovanom Doroški, starletom Natašom Šavijom…

Aca dodaje da mu smeta što devojke koje ga posećuju tokom pandemije korone moraju da ostanu kod njega celu noć.

– Desi se da dođu u 18 sati, kada počinje policijski čas i moraju da ostanu do pet ujutru! To je mnogo, poželim da odu oko ponoći kako bih eventualno zamenio goste, ali to je nemoguće! Kako da ih pošaljem kući, pa da ih policija uhapsi?! Posle bih morao da ih vadim iz zatvora. Zato od ponoći do pet ujutru uglavnom igram igrice, a gosti navijaju – priča pevač i objašnjava zbog čega još teško podnosi karantin:

– Tokom pandemije korone svuda ponavljaju “Ostanite kod kuće!” A ja imam fobiju od te rečenice jer su mi sve tri bivše žene stalno to ponavljale!

Folker kaže da mu u stan više ne dolaze pevači i pevačice i da je s njima prestao da se druži otkad se razveo od Sonje.

– Moja treća supruga volela je ta estradna druženja. Zbog nje sam išao na takva okupljanja samo da bih joj učinio. Ali to su bila silovana prijateljstva! Okupe se pevači, pa pevaju kao da smo na Evroviziji, a onda svako svakog ogovara. Sve ih izjeda sujeta, samo ih zanima ko je imao više publike na nastupima i pregleda na Jutjubu. Godinama sam vodio lažan život jer na estradi nema pravih prijateljstava. Da mi danas neko pokloni kuću u kraju gde žive pevači, ja bih odbio! – završava priču Aca.

Aca Lukas smatra da je preterao sa duetima i tvrdi da ih više neće snimati.

– Zavozao sam se sa duetima, fali još da snimim sa komšijom! Maju sam pre nekoliko godina odbio za duet. Tada nisam bio sav svoj! Od sramote što sam je odbio imao sam gard svaki put kada bih je sreo. Rešio sam da ispravim grešku, pozvao sam je i snimili smo “Problem”. A kad je reč o Milici, ona nije najbolja pevačica, ali najbolje vodi karijeru. Ona je sama organizovala snimanje pesme i spota. Prstom nisam mrdnuo, samo sam se pojavio! Kada smo završili snimanje, pitao sam je da odemo na kafu, a ona mi je rekla: “Ne mogu, žurim za Leskovac, vodim ujutru deku kod lekara.” Tada me je oduševila!

Aca kaže da je za njega san gubljenje vremena.

– Ako spavam duže od pet sati, probudim se umoran. Navikao sam organizam da malo spavam ili čak da ne spavam uopšte! – kaže Aca.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila