Sjećate se priče da Tanja Savić mjesecima nije govorila sa svojom porodicom zbog imovine. Međutim, nesuglasice su riješene, Tanja je porazgovarala sa tatom Stanišom i sve je prošlo kako treba.
Tanja često posjećuje Radinac zajedno sa suprugom i sinovimna.
– Tanja je dobro dijete i ona se jedva snalazi sa vama novinarima. Bila je ljuta i iznervirana i zato je pričala ono sve što je pričala. Došlo je do nesporazuma, ja njoj nikada ne bih oteo kuću, pa ona je moje dijete, ja za njih radim i živim, kako mogu nešto da im uzmem. Ja volim kada oni imaju! Iskreno, kada sam pročitao u novinama šta je moja Tanja pričala i ja sam se naljutio i nismo se čuli ona i ja. Tvrdoglavi oboje, ali smo hvala bogu nedavno riješili problem, koji nam nije ni trebao, ali opet kažem, oboje tvrdoglavi, ona vuče na svoju stranu, a ja na svoju – rekao je ranije Staniša i nastavio:

– Bila je prije nekoliko dana kod nas, iskreno, žena se redovnije čuje sa djecom, ja radim, pa kad stignem. Ali smo se prvo, prije nego što je došla kod nas u Radinac, ona i ja čuli telefonom, a onda smo i sjeli da porazgovaramo. Ona je moje dijete i nama se desio nesporazum koji smo riješili. Sada se redovno čujemo i sve je kao prije. Ja sam najsrećniji kada mi oni dođu, pa mi po dvorištu trče unuci, pa taj osjećaj ne može ništa da zamijeni – ispričao je Staniša Savić.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila