Ognjen Vranješ otkriva da mu nije stigla nijedna tužba od bivše ljubavnice Jelene Karleuše, koja je najavljivala da će ga strpati iza rešetaka!

Defanzivac grčkog kluba AEK kaže da pevačica ne sme da se obrati sudu jer zna da je sve što je izneo u javnost istina! To je potvrdila i sama JK, koja je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu, posle 14 meseci laganja, pod zakletvom rekla da ju je Ognjen Vranješ tajno snimao, kao i da su na fotkama koje su procurile u javnost “njene gole grudi i njen polni organ”.

– Ne sme da me tuži jer zna da je sve istina! Nijednu tužbu nisam dobio od nje – rekao je Ognjen za Informer.

To je potvrdio i njegov advokat Branislav Bogdanović:

– Jelena nije tužila Ognjena. On nije obuhvaćen nijednom tužbom od onih 120 koje je podnela. U video-poruci koju je objavila na Instagramu rekla je da je moj klijent tužen, ali to nije tačno. Pretpostavljam da je odustala jer nema ni razloga da tuži.

Karleuša je u februaru prošle godine, u jeku se*s-afere sa Vranješom, snimila video-poruku u kojoj je rekla da je tužila medije, ali i fudbalera.

– Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela zbog strašne, neljudske medijske antikampanje i linča. Tužena je i osoba po imenu Ognjen Vranješ. Hajka i dalje traje, a ja imam dve opcije, ili da se borim protiv svih kojih mi žele zlo ili da postanem žrtva. Mislim da je svima jasno šta sam izabrala. Sav novac koji budem dobila od tužbi, pored novca koji muž i ja dajemo godinama u humanitarne svrhe, javno ću pokloniti najugroženijim grupama u Srbiji – najavila je tada “mala od skandala”, ali na kraju nije presavila tabak, već je ljubavniku oprostila što je u javnost pustio njene eksplicitne slike i poruke.

Za razliku od nje, Vranješ je istog meseca tužio Karleušu zbog pretnji smrću! On je kao dokaz za svoje tvrdnje sudu prosledio otvoreno pismo koje je Jelena objavila na društvenim mrežama.

 – Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje –  zapretila je pevačica.

Fudbaler koji je bivšu ljubavnicu tužio za pretnje naprasno je prošlog novembra odlučio da povuče sve tužbe, pa je suđenje prekinuto. Taj gest je objasnio time da ne želi više da troši vreme na bivšu, već da je spreman da okrene novi list u životu.

JK: Bila sam sa Ognjenom dok sam bila u braku

Jelena Karleuša je u sudu priznala da je varala supruga Duška Tošića sa Ognjenom Vranješom!

– Ja sam neko ko je imao nekad jednu vezu sa nekim ko me je tajno snimao. Tačnije, reč je o video-pozivu gde me je dotični bez mog znanja slikao i snimao, time ucenjivao, pretio i na kraju izvršio svoje pretnje tako što je medijima prosledio navedeni materijal, a razlog je bio to što nisam želela da budem sa njim – izdiktirala je Karleuša u zapisnik.

Ona je zatim izjavila da je želela da se ubije zbog Vranješa:

– Od stresa mi je opadala kosa u pečatima, pila sam tablete za smirenje, redovno posećivala psihijatra zbog samoubilačkih misli, decu sam morala da ispišem iz škole zbog najstrašnijeg vršnjačkog nasilja i vređanja njihove majke. Žalile su se kako im govore kako im je majka kurva, prostitutka… U tom periodu nisam bila u mogućnosti da nastupam, prvo sam bila u zemlji, a onda od medijskog linča pobegla u Kinu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila