Dragana Mirković kaže da joj je suprug Toni Bijelić četvrti i poslednji muškarac sa kojim je spavala. Pevačica objašnjava da nije imala mnogo partnera zato što se bojala da neko za nju ne pomisli da je laka žena..

I na kraj sveta

– Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam – kaže folk pevačica i nastavlja:

Stidela se

Bilo me je sramota šta će narod reći. Možda me je to sputavalo da imam više partnera
Dragana Mirković

– Nisam želela da ljudi pričaju “sad je sa ovim, pa je sada sa onim”… Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera.

Dragana ističe da je oduvek volela duge veze, one koje se krunišu brakom.

– Umem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta – iskrena je Dragana.

Tajno venčanje sa Bašanovićem

Jedina Draganina veza poznata široj javnosti bila je ona sa estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem. Oni su bili u ljubavi tokom devedesetih i tada su se tajno venčali u Americi.

– Dragana i ja smo sklopili brak u jednoj kapeli u Las Vegasu, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi – otkrio je jednom prilikom Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić. 

Ona i Toni su se venčali 28. septembra 2000. godine u Beču, i to samo u opštini.

– Sve to je proteklo skromno. Naša zemlja je bila pod sankcijama, pa niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu dobili vizu. Zbog toga smo imali malo gostiju na venčanju. Čak i Tonijeva familija je bila sprečena da dođe, tako da nas je bilo svega dvadesetak – priča naša sagovornica.

19 godina je Dragana u braku sa Tonijem

Najlepši dan

Folk zvezda objašnjava da joj je, uprkos tome što porodica nije bila uz nju na venčanju, taj dan ostao u najlepšem sećanju.

– Bez obzira na to što su mi na venčanju nedostajali najvoljeniji, ipak je to bilo najlepši dan u mom životu. Jednostavno, bila sam srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – zaključuje Mirkovićeva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila