PESMA “MIKI MILANE” OSVOJILA OMLADINU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 

Živa legenda Vera Matović na estradnom nebu vlada pola veka. Ova čuvena, popularna i izuzetno nagrađivana pevačica, vlasnica je mnogih hitova koji se iz godine u godinu sve više traže i slušaju što ukazuje na njihovu veliku vrednost.
Godine 2009. snimila je pesmu “Miki Milane” od nedavno rekordno se sluša na društvenim mrežama, svi je pevaju na TikToku; deca, tinejdžeri, mladi ljudi, preko 150.000 dnevno ima pregleda. Koliko im se ta pesma sviđa na Tviteru je predlažu za Eurosong.
Pitali smo Veru da li je čula da se njena pesma veoma sluša i da je mladi obožavaju i forsiraju. Zatekli smo je u lepom raspoloženju, uvek ljubaznu i spremnu za razgovor.
Tim povodom je rekla:
U pravi momenat se javljate, upravo sam čula od mojih prijatelja da pesmu “Miki Milane” izuzetno vole mladi, da dominira na društvenim mrežama i da dnevno ima preko 150.000 pregleda na TikToku. Za mene je to divna vest, ja jesam na društvenim mrežama ali umereno, zato sam tek sada saznala.
Šta reći, sem da sam jako obradovana, kruna moje karijere je što me vole mladi. Svako na mom mestu bi bio ponosan. Moje sve pesme imaju pevljivu melodiju, privlačne tekstove i lako ulaze u uši; “Miki Milane” je pravi primer za to.
Kako provodite vreme u okolnostima pandemije da li nešto novo pripremate?
Na žalost još uvek nemam nastupe kao i sve moje kolege, ne treba da se izlažemo riziku. Najviše se odazivam pozivima televizije jer znam da su kod njih velike mere predostrožnosti. Imam jednu jako dobru pesmu, čekam bolja vremena da je objavim, rano je da govorim o njoj. Vreme provodim sa porodicom u kući. Kako nam stiže proleće razmišljam sve više o cveću, jer svake godine maksimalno ukrasimo dvorište sa njim. To je i prilika da puno budemo na suncu i vazduhu i to jedva čakamo.
Da li stižu pozivi za nastupe?
Stižu naravno, koliko smo se muzike poželeli baš mi ti pozivi svedoče. Ja sam  se zaista zaželela nastupa i druženja sa svojim publikom, jedva čekam da zapevamo zajedno. Dobila sam ozbiljnu ponudu od Narodne odbrane iz Sidneja da pevam za Vidovdan kod njih. Australija je divna zemlja, imam mnogo prijatelja tamo, a i vaša redakcija je u Melburnu koju od srca ovom prilikom pozdravljam i sve moje prijatelje u Australiji.
Kakva je situacija sa Amerikom, planirate li ovde da dodjete?
Vrlo rado, pre korone imala sam ponudu za turneju po Americi. Ovih dana razgovore smo osvežili. Sve naravno zavisi od korone, da li će mo planove moći da ostvarimo. U nadi da će mo se videti u Čikagu, pozdravljam moju vernu publiku tamo, takođe i u celom svetu.
Sve vas voli i ljubi Vaša Vera Matović.
Slavica MOMAKOVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila