U velelepnom naselju, pored diplomata živi i najveća zvijezda Balkana Zdravko Čolić. U mirnom dijelu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i kćerkama Unom Zvjezdanom i mlađom Larom.

Riješili smo da se uvjerimo kako iza kulisa izgleda život čovjeka koji već decenijama stavlja osmjeh na lice svima koji vole njegove pjesme i iznenadili smo se. Zdravko živi kao sav normalan svijet!

Čolinu vilu okružuje zelenilo, ispred kuće je veliko dvorište, dvije kapije i visoke su mjere bezbjednosti. Do Čoline kuće se teško dolazi, na ulasku u naselje se nalazi rampa i ne može kolima da se prođe ako niste stanar tog okruga jer u njemu žive uglavnom strane diplomate.

Kako su nam otkrile njegove komšije, Zdravko voli da šeta i džogira, pa ga oni koji trče obližnjom šumom često mogu vidjeti kako se rekreira.

Komšija Bogdan za Blic je ispričao da Čolićevo ponašanje treba da bude primjer drugim javnim ličnostima kako treba da se ponašaju.

– Ma Čola je gospodin, svako će vam to reći. Srećemo se često u šetnji, a i u obližnjim restoranima. Uvijek se lijepo javi i veoma je ljubazan. On treba da bude primjer drugim poznatim ličnostima kako se zvezda ponaša. Mislim da se takva pjevačka veličina više neće ponoviti na našim prostorima. Vježba često, vrlo je disciplinovan i u top formi uvijek – ispričao je Bogdan, penzionisano vojno lice.
Zagonetna komšinica, koja nije željela da otkrije svoje ime, rekla je da se divi Čoli što je uspio da sačuva porodicu od javnog života.

– Znam sve o Zdravku, ali neću da vam kažem. Moja kuća je blizu njegove, a sa istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, a tako treba i da ostane. Kako vidim, to poštuju i konobari i komšije i niko se do sada nije usudio da uslika na kvarno njega i porodicu. A znate zašto je to tako, zato što je Čola veličina i takav tretman od naroda i zalužuje – kaže ona.

Komšinica Snežana otkriva da joj je veoma žao što se jednom nije slikala sa njim kada je imala priliku.

– Joj sjedi on jednom pored mene – u kolima, vozač ga je vozio i izašao nešto do trafike da mu kupi. Ja ga pitam „je l‘ to Čola u kolima?”, a on klimne glavom. Mene je bilo sramota da mu priđem da se slikam, šta će, čovjek tako velika zvijezda, ko zna koliko ga njih gnjavi za slikanje. Evo i danas žalim što se nisam taj dan slikala sa njim, ne znam da li ću imati takvu priliku ponovo. Čola je naša najveća zvijezda – iskrena je Snežana, koja je ponosna što joj je Zdravko u komšiluku.

– Znamo da je Larin tata pjevač i da je poznat. On je super čovjek, vidimo ga u parku, a onda na TV-u – kaže stidljivo jedan od mališana za ekipu Blica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila