Pevačica Goca Lazarević iza sebe ima jedan brak, sa Milutinom Popovićem Zaharom, a kako je isticala, rastanak joj je jako teško pao.

Na pitanje da li ju je neko u životu psihički maltretirao te da li je smišljala šta da kaže, a da to nikad nije uradila, Goca je priznala:

– Svom mužu, prvom i jedinom, nikada u lice nisam rekla neke stvari koje mu se ne bi dopale, a za koje mislim da su istina. Nikada, ali nikada do dana današnjeg, a već 26 godina smo rastavljeni. Nikada mu ništa ružno nisam rekla, baš nikada – istakla je svojevremeno Goca, pa dodala:
– Mislim da bi bilo bolje da sam bila oštrija prema njemu.

Kako je u javnosti nekada znala da kaže, razvod je najtraumatičnija stvar koja može da se dogodi nekome i da je njoj bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi, piše Blic.

– Teško sam podnijela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s djecom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i kćerki, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvijek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htjela sam da tugu izliječim poslom – rekla je u emisiji „Iz profila“ pjevačica Goca Lazarević.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila