Pjevačica Stojanka Novaković Stoja iznijela je u javnost detalje svoje teške životne priče. Stoja se sa 16 godina udala, ali je već sa 19 godina ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kog sam neizmjerno voljela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pjevačica za Alo.

– Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednje parče hljeba. Naravno, morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovijesti.

Kako je navela, sa svojom porodicom nije bila u dobrim odnosima jer se oni nisu slagali sa njenom preranom udajom, a ni porodica njenog supruga je nije voljela.

– Porodica mog supruga me nikada nije voljela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dijete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je Stoja jednom prilikom.

Ipak, Stoja je uspjela da iz svih životnih nedaća izađe jača, da vrati osmijeh na lice i da danas živi normalnim životom.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila