BRANKA ŠĆEPANOVIĆ (CRNA GORA)

 

Svim čitaocima portala Svet Australia želim od srca Srećnu novu 2020. godinu i Božićne praznike!

Voli vas vaša Branka Šćepanović

SVETLANA TOMIĆ – MALA CANA (BEOGRAD)

 

Dragi moji širom sveta srećna vam Nova 2020. Godina. Neka vas Bog čuva na svakom koraku, neka vas vaši najmiliji vole i poštuju i vi njih. Neka vam osmeh nikada ne silazi sa lica, naročito dok slušate moje pesme.

Ljubi vas i voli vaša Mala Cana

ANDRIJA BAJIĆ (BEOGRAD)

Narode svetski! Srećna vam Nova 2020. godina! Želim vam zdravlje i sreću! Volite se međusobno, imajte ljubav, rađajte decu. Budite veseli i slušajte pesme… Ne mrzite nikoga jer sve nas je Bog stvorio da jedno vreme budemo ovde, neko manje a neko sa više uspeha. Budite zadovoljni sa onim što imate i što ste zdravi.

Sve vas voli i pozdravlja vaš Adrija Bajić

JASMINA JOVANOVIĆ,  slikarka (ROCKFORD,  USA )

Pre svega želela bih u 2020. godini mir, kako u svetu tako i među ljudima. Poštovanim i dragim čitaocima portala Svet Australia želim da novogodisnje i Božićne praznike provedu u krugu svojih porodica i dragih prijatelja u sreći i zdravlju ljubavi i radosti.

Iskrene čestitke puno uspeha redakciji portala Svet Australia posebno glavnom uredniku Radetu Beraku i Slavici Momaković urednici za Ameriku i Kanadu. Srećna Nova 2020. godina!

Vaša Jasmina Jovanović

SLOBA LEKIĆ (UTIKA, NEW YORK)

Prva je moja želja nek nam život bude pun veselja, druga malo veća, da nas uvek prati sreća, i još jedna iz srca mog, da nas čuva dragi Bog.

Srećna Nova 2020. godina!

Veliki pozdrav za čitaoce Svet Australia od Slobe Lekića

BISERKA BESI VUNTURIŠEVIĆ- MRKULIĆ (LAS VEGAS)

Poželela bih u Novoj godini da nema mržnje među ljudima, da svako dete bezbrižno detinjstvo ima, da ljubav i prijateljstvo usamljenim srcima podari snagu, veru, nadu, ovih prazničnih dana, da pesma i osmesi ne silaze sa usana.

Sa ljubavlju, vaša Biserka Besi Vunturišević.

NATAŠA BARTULA, pisac (MONTREAL, KANADA)

Ako bi se ostvarilo sve ono što bih poželjela, onda bi život na zemlji postao potpuni raj. No, pošto nas život stalno podsjeća da je naša zemlja bešika dupke ispunjena brigama u kojoj zasvijetle i radosti potrebne čovjeku za ljubav prema životu, a mi sićušni zemljani od zemlje stvoreni, onda ću svoje želje da svedem na nekoliko osnovnih težnji: poželimo jedni drugima, počevši prvo od nas samih, više dobrote i iskrenosti. Da nam plemenitost bude životni vodič. Zahvalnost Gospodu za zdrav život, zdravlje tijela duše i zdrav um neka nam postane prva svijetla misao s kojom se budimo.

Iskoristimo novih 365 dana i sve buduće godine koje su nam date da napravimo boljeg sebe, da sa zahvalnošću ispratimo dan koji odlazi i sa zahvalnošću dočekamo onaj koji dolazi. Neka nam juče bude učitelj, danas ispit, a sutra popravni!

Srećne nam i blagoslovljene sve stare i sve buduće nove!

Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila