Kako je Nova 2020. Godina takoreći na kuc-kuc, svi mi imamo neke želje u njoj. Ako ništa drugo, da bar bude ista kao prethoidna ili malkice bolja. Naša agilna urednica za SAD i Kanadu, inače i sama estradna umetnica Slavica Momaković, uveliko “pretresa” poznate ličnosti. Ja sam odlučio da našim umetnicima u Australiji i onima koje znam i sa kojima sam u kontaktu, postavim isto pitanje “Šta biste poželeli u 2020. Godini?” i objavljujem odgovore onih koji su me udostojili odgovora, onim redosledom kako su pristizali.

 GORAN SABLIĆ, Melbourne

 

Svestrani muzičar poznat po umetničkom imenu Versace, koji prati “Šmizle” po Australiji i koji će, takođe, biti muzički guru Dušici Grabović I Darku Filipoviću, poslao je odgovor za svega dva minuta:

– Želim svim ljudima sveta mnogo ljubavi, sreće, zdravlja a najviše da bude mir u svetu. Sve što želim sebi i svojoj porodici i familiji širom sveta, nek Bog da i vama. Sve najlepse za božićne praznike i srećna i berićetna vam Nova godina .Ljubim vas sve od sveg srca!

Vas Goran Sablić Versace.

MAJA MIJATOVIĆ, Sydney

Umetnica koja iza sebe ima toliko albuma, kao da se malo povukla. Ipak, nastupa za svoju dušu, gde i kad ona sama želi. U svojoj poruci je napisala:

– U Novoj 2020. Godini želim da svet otvori oči, da delima pokaže radost i blagostanje, bez lažnih obećanja i glupih komentara. Puno zdravlja, ljubavi i sreće. SRECNA NOVA 2020. GODINA!

STOJAN LOVRIĆ, Sydney

Istaknuti pevač orchestra Dragana Vujadinovića, za naš Portal je rekao:

– Srećnu i uspešnu Novu godinu želim svim mojim kolegama i kolegicama. Pozdrav Rade i tebe, glavnom uredniku, legenda si! 🥃

TATJANA LAZAREVSKA, Melbourne

Bez sumnje jedan od vodećih muzičkih vokala u Australiji kad su u pitanju umetnici sa prostora Balkana, jeste Tatjana Lazarevska. Za portal Svet Australia je izjavila sledeće:

– Najviše zdravlja, sreće i ljubavi, sve drugo će samo doći kad mu je vreme. Hvala Bogu za sada dobro je.

 RAJKO MIJANOVIĆ, MUZIČKI MENADŽER

Poznati muzički menadžer Rajko Mijanović, skoro mesec dana je u Australiji gde rukovodi turnejom benda “Šmizle”, redovno prati naš Portal, a za Novu 2020. je u ime Milice Ranković i Kristine Spalević, poručio:

– Za sve one kojima je kreativnost način života, neka vam svaki dan bude kreativan! Želimo vam iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka vam svaki dan počne sa osmehom, traje srećom a završi sa lepim snovima…   SREĆNU NOVU GODINU I BOŽIĆNE PRAZNIKE, ŽELE VAM ŠMIZLE I NJIHOV MENADŽER RAJKO.

DUŠICA GRABOVIĆ, Beograd i Sydney

Seksi i ekstravagandna Dušica Grabović će od Nove godine biti na tromesečnoj australijskoj turneji. U njenom drugom delu, pridružiće joj se kolega i prvi pobednik “Zvezdi Granda” Darko Filipović. Za naš Portal je rekla sledeće:

– Želim da čestitam Novu godinu i predstojeće praznike mojoj porodici, rodbini i prijateljima širom sveta i naravno najboljoj redakciji Svet Australia! Želim vam pre svega puno zdravlja, da se što više smejete i volite jer je ljubav pokretač svega! Čuvajte dete u sebi i poljubite nekog koga volite i neka vam tako počne Nova 2020. godina! Dok se opraštamo od ove godine, ja pre svega želim da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi davali 2019. godine! Hvala ti 2019 godino, ja sam tako zahvalna i blagoslovena! Hvala ti za zdravlje, porodicu, prijatelje, posao i za sve lekcije!

SONJA DINAMIT, Sydney

Sitna ali dinamitna pevačica iz Sidneja veliki je ljubitelj Svet Australia portal ate se rado odazvala da poruči:

– Druže ja sam  sve svoje želje ostvarila! U Novoj 2020. godini ne bih poželela ništa osim da budem srećnija i uspešnija za stepenicu više, a svim dobrim ljudima puno zdravlja, duševnog mira, radost u mislima i uspeh na svim poljima života!!!

DRAGAN VUJADINOVIĆ, šef orkestra

Profesor Vujadinović je uvek kratak ali dosledan u svojim odgovorima:

– Želim svima srećnu i uspešnu 2020. Godinu. Dobro zdravlje, puno sreće i ljubavi!

DRAGICA GAGA FILIPOVIĆ, Ugljevik

Vrckava i seksi Gaga Filipović nam je iz Republike Srpske poručila:

– Želje: Ljubav, mir, radost, zdravlje. Globalno: to isto. Srdačan pozdrav.

DULE MILIVOJEVIĆ, SYDNEY

Jedan od najboljih naših estradnih umetnika u Australiji, u svojoj poruci našim čitaocima I ljudima širom sveta, poručio:

– Familiji, čitaocima, prijateljima, želim SREĆAN BOZIĆ! Da u zdravlju i veselju dočekate i ispratite 2020-tu. Ide Božić, idu dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđe zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s’ nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži, zavađeni svi da se pomire i da LJUBAV BOŽJU svetom šire, da dostojno dočekamo HRISTA i njegovi budemo doista. SREĆAN BOZIĆ! U zdravlju i veselju dočekate i ispratite 2020-tu!

GORAN ZARIĆ, Sydney

Svestrani estradni umetnik i šmeker na sceni, Goran Zarić Zare, jedan je od najvećih prijatelja portala Svet Australia. Ovom prilikom je napisao:

– Svaka Nova godina nosi nešto novo, pa se nadam da će i ova, 2020. Biti u tom fazonu. Pre svega da svim ljudima na planeti donese mnogo zdravlja, radosti i sreće, a ostalo će doći samo po sebi. Mojim kolegama u Australiji, mnogo svirke i nastupa uz poruku da ima mesta za sve. Čitaocima ovog vrhunskog Portala takođe upućujem najlepše želje i, naravno, redakciji koju podržavam od srca.

Živeli, vaš Zare.

RUBIN PETRESKI ROKI, Melburn

Frontmen grupe “Medena” Rubin Petreski Roki, javio nam se direktno sa Balija gde se nalazi na odmoru sa porodicom. U kraćoj poruci je napisao:

– Izvolite na Bali, pravi raj na zemlji. U Novoj 2020. Svima želim zdravlje, sreću i veselje, te da se svima ispune želje. Za mnogu godini, vaš Roki.

LJILJA BELA, Beograd i Beč 

Sigurno jedna od najboljih pevačica sa naših prostora koja je pevala u Ausyraliji, Ljilja Bela. Glas slavuja i večito nasmejana i razdragana, za naš Portal je napisala:

– Moja želja za 2020-u: Da ste mi pre svega živo i zdravi, a onda sve ostalo sto ide, ljubav, sreća i na kraju novac… Ljubi vas (posebno tebe, uredniče) i voli vaša Ljilja Bela.

BRANKA MITROVIĆ, Wollongong

– Vedrim duhom sa verom i nadom za bolje sutra, mojoj familiji rodbini svim prijateljima kolegama i ljudima celog sveta zelim srećnu Novu 2020. Da vas prate sreca ljubav i zdravlje… Šta god da vas snađe u životu ne predajte se, budite pozitivni… Tebi Rade Berak i tvojoj familiji želim sve najbolje…

TO JE TO – SREĆNA NOVA 2020. GODINA!

 Pripremio: Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila