SNEŽANA BERIĆ -EXTRA NENA (BEOGRAD)

 

Dragi moji dobro raspoređeni sunarodnici po čitavom svetu, u Novoj  2020. godini a i nadalje od srca vam želim: ”Sreću pre svega, mir u duši, dobro zdravlje, pravu osobu da držite za ruku, grljenje obavezno, pokazivanje ljubavi neophodno, uz slušanje mog najnovijeg studijskog albuma koji je stvaran s’ ljubavlju i za sve vas.

Voli vas vaša Snežana Berić – Extra Nena!

KRISTINA BELLA (SIDNEJ)

Poželeću svima u Novoj 2020. godini da ne gledaju unazad, da žive u skladu i miru jedni sa drugima, da se više vole i da ne zaborave da Bog ima uvek na strani ono što je najbolje za nas, samo mi trebamo da verujemo i poštujemo. Želim da se sve zaboravi što je bilo ružno u životu i da počnemo sa novom snagom od 2020. god. da idemo u nove pobede i u sve što će nas činiti srećnima i ponosnima. Da se muzika i ljubav šire, da bude mir u svetu!

Voli vas vaša Kristina!

NENAD MIRKOVIĆ, SLIKAR (HJUSTON, TEKSAS)

Svi se nadamo nekim promenama na bolje u Novoj godini, pravimo planove, pokušavamo da se otarasimo starih navika, neprijatnih ljudi nekih loših sećanja. Praznična atmosfera je prilika da budemo lepo raspoloženi, okruženi ljudima koji nas vole i koje volimo.

Zdravlje ljubav i mir u svetu želim svima! Umetnicima želim lepa dešavanja i uspehe.

Srećna svima Nova 2020. godina!

Vaš, Nenad Mirković.

ANICA MILENKOVIĆ (FLORIDA)

U Novoj 2020. godini svima želim zdravlja najviše i puno ljubavi. Volite sebe i poštujte druge.

Vaša Anica Milenković.

SVETA TOMIĆ KAUBOJ (ČIKAGO)

Srećnu Novu 2020. godinu želim mojoj porodici, familiji, prijateljim, kolegama i svim čitaocima Svet Australia! Želim svima mnogo zdravlja ljubavi i blagostanja. Čuvajte vaše najmilije, uživajte u dobroj muzici i životu!

Puno vas pozdravlja vaš, Sveta Tomić – Kauboj.

SLAĐANA RISTIĆ (LAS VEGAS)

Šta da vam poželim dragi moji a da vam već neko drugi poželeo nije. Godina stara živi od uspomena a Nova od očekivanja!

Mojoj porodici, rodbini, prijateljima, kolegama i vama, dragi čitaoci Svet Australia, želim prvo dobro zdravlje, jer je čovek srećan koliko je zdrav. Neka vam Nova godina ispuni dušu i najdivnijim osećanjima u svakom trenutku. Neka vam je život pun zdravlja sreće i snova, neka vam je srećna godina Nova!

Voli vas vaša Slađana Ristić.

Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila