Ostalo je još oko mesec i po dana do australijske turneje ACE LUKASA i njegovog benda. Koristim priliku da čitaocima ukratko predstavim mesto održavanja koncerta u zvanično najlepšem gradu na svetu – Melburnu!

Melbourne Pavilion je jedan od najnovijih i unikatnih mesta za velike događaje. Smešten u unutrašnjem delu grada, tačnije u naselju Kensington, zaštićen je kao zdanje od nacionalnog značaja države Viktorije, odnosno grada Melburna.

Kad uđete u njega susrešćete se sa neverovatnom kombinacijom novog savremenog i postojećeg starog šarma. Kristalni lusteri vam na prvi pogled podižu raspoloženje svojim savremenim dekorom, čineći ovo zaista izvanrednim mestom za svaku vašu specijalnu proslavu.

Zapanjujući dizajn fokusiran je na uzvišene i elegantne samostojeće plafonske lukove, što je poslednji preostali primer ove originalne arhitektonske konstrukcije u Australiji. Ova istorijska kombinacija detalja sa savremenom arhitektonskom obnovom koja sadrži bogate i pristupačne boje, meke tekstilne tkanine i presvlake, tople svetlosne efekte sa pomenutim kristalnim lusterima, u marokanskom stilu, oduševiće vas tokom celog koncerta.

U Paviljon može komotno da stane preko hiljadu i po ljudi i pogodan je, osim za koncerte i za svaku vrstu veselja, kao što su svadbe, proslave, krštenja, rođendani i mnogo još.

Nema sumnje da ćete pored nastupa Ace Lukasa, uživati i u lepotama ovog zaštićenog zdanja. Dođite 5. oktobra da se uverite. I, obezbedite ulaznice na vreme da vam ne bude posle žao. Informacije pogledajte u prilogu.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila