Kad se na jednom mjestu skupi više od deset estradnih imena, onda je sigurno da će doći do skandala.

Prva je Nada Topčagić počela da proziva kolege u intevjuu, bijesna što ona ne pjeva za Novu godinu na nekom od trgova.

– Velike su nepravde učinjene meni. Zašto samo jedni te isti pjevači da pjevaju na trgovima za Novu godinu? Ja ću se izboriti za to. Hajmo malo da odmjerimo snage. Idemo malo na Kalemegdan, da budu tamo pravi narodnjaci. Ne mora, neka ovi pjevaju na trgu, dajte nama njivu na Kalemegdanu da pjevamo. Neću ni za Brenu ni za Kikija da pričam ništa. Ja sam čula da Goca Lazarević pjeva na trgu u Jagodini za 2.000 evra – počela je Nada, a onda prešla na Zdravka Čolića za kojeg kaže da mu je lako da puni Arene kada iza sebe ima mašineriju.

– O njemu ništa neću da pričam. Ma ljudi. To bi trebalo da Nadica Topčagić prodaje CD u prašku za veš, pa idemo uz te kartice za telefone. Ma, nemojte ljudi. Pranje para. Oni sada organizuju koncerte. Šta vam je? – izjavila je Nada bijesno, ali kada je shvatila šta je rekla, počela je da se pravda.

– Ne, ne, obožavam ja Zdravka Čolića. Mi smo generacija. Ja kad čujem „Poći ću u šume“… Nemam ništa prtiv njega. Ma može i deset Arena da napuni, on nema konkurenciju. Nemojte pogrešno da me shvatite – rekla je pjevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila