Od početka do kraja oktobra u Australiju i Novi Zelend nam dolaze vrhunski glumci iz Srbije: Milan Lane Gutović i Tatjana Kecman. Oni će u 20 dana imati 10 nastupa.

Njihova turneja će započeti u Oklandu na Novom Zelandu, 7. oktobra, a završiće se u Pertu na dab Svete Petke, 27. oktobra.

Lane Gutović će se predstaviti urnebesnom komedijom “Ukrađena ličnost”. Ne treba ni spominjati da je on jedan od najpopularnijih glumaca u državi i dobitnik je mnogih priznanja, ne samo za promovisanje ove vrste pozorišta, već i za rad na televiziji i filmu.

Neguje specifičan humor koji se bitno razlikuje od humora koji je uobičajen. Svesni smo da je ovakav način prezentacije nepotpun i zbog toga ovo slovo o predstavi smatramo samo kao najavu, jer očekujemo da ćete se u sve ove kvalitete uveriti lično, kada budete došli na predstavu.

Hit komedija “Deset naprema jedan” u kojoj glumi Tatjana Kecman, predstaviće vam kako je deset razloga da ne uđete u bračnu zajednicu i jedan da to učinite! Glumica Tatjana Kecman u svom autorskom projektu na duhovit način savetuje muškarcima zašto da se ne ožene i kakve pripadnice lepšeg pola treba da izbegavaju.

Kecmanova je odglumila deset potpuno različitih tipova žena i pokušala da otkrije njihove maske, igre i sitne laži. Da li ste udati? Oženjeni? Koji su razlozi da to učinite ili ne? Odgovore ćete dobiti na predstavi “Deset naprema jedan”.

Da li ste vi jedan od onih muškaraca (ili poznajete takve) koji imaju paničan strah od braka i bračnih obaveza? Sjajna komedija o deset ženskih likova u kojima će se mnoge žene pronaći. U toku od sat vremena trajanja predstave stavite se u kožu muškarca koji se našao pred velikom dilemom – OŽENITI SE ILI NE?

U svakom slučaju ovo je događaj koji se ne sme propustiti, a osim toga pruža vam se izvanredna prilika da se lično družite i slikate za uspomenu sa velikanima srpskog glumišta.

U prilogu na dnu članka vam donosimo raspored nastupa Laneta Gutovića i Tatjane Kecman, uz napomenu da je opet najbolje da za više informacija nazovere broj telefona: 0438 300 063 ili otvorite website organizatora “u-neXt”: www.u-next.com.au

Auckland – nedelja 7. oktobar 2018.  

Playhouse Theatre
15 Glendale Road, Glen Eden Auckland 0602 New Zealand

Keysborough – petak 12. oktobar 2018.

Chandler Community Centre
Isaac Rd Keysborough Melbourne VIC

Melbourne – subota 13. oktobar 2018.

Lithuanian Club
44 Errol Street, North Melbourne Melbourne VIC

Adelaide – nedelja 14. oktobar 2018.

The Parks Theatre
46 Cowan Street, Angle Park SA Australia

Wollongong/Kemblawarra – četvrtak 18. oktobar 2018.

Kemblawarra Portuguese Sports & Social Club
156 Shellharbour Road Kemblawarra NSW

Canley Vale – petak 19. oktobar 2018.

Srpska Narodna Odbrana
56-58 Bareena Street, Canley Vale NSW

Sydney – subota 20. oktobar 2018.

Wallace Theatre Sydney University
Corner Parramatta Road and Ross Street Camperdown NSW

Canberra – nedelja 21. oktobar 2018.

Polish White Eagle Club
38 David Street, Turner ACT

Brisbane – četvrtak 25. oktobar 2018.

QMAC Queensland Multicultural Centre
102 Main Street, Kangaroo Point QLD

Perth – subota 27. oktobar 2018.

Kim Beazley Lecture Theatre
90 South Street, Murdoch University WA

RADE BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila