Izabrati dobro je zdrava ljubav prema drugima i prema sebi! Gordana Nenadović, čuvena slikarka to je pokazala na umetničkoji večeri i njenoj izložbi slika 15. decemra 2019 god. u restranu “016!”.

Mnogobrojnim prijateljima koji su došli da je podrže, kao da je za platnom, trudila se da naslika osmeh na licu! Gordana veruje da je nemoguće moguće, da su pobednici oni koji su spremi da se bore i da istraju…


Restoran “016 “bio je popunjen do zadnjeg mesta! Ljubazno osoblje pružilo je gostima maksimalno gostoprimstvo. Opuštenoj atmosferi doprinela je odabrana i prijatna  muzika koju su izvodili: Ivana i Vasko Stanković i specijalni gost Slavica Momaković Miljanović! Veče je otvorila  i krasila ga poezijom, Milka Kovačević, nekadašnji novinar Radio i Televizije Sarajevo!

Tom prilikom ona je rekla: “Podelićemo večeras sa vama lepu reč, muziku i boje. Učinićemo nečiji život lepšim. Naši domaćini večeras, restoran “016”, potrudili su se da se lepo osećamo. Medijski pokrovitelj je portal Svet Australia čiji je urednik za Ameriku i Kanadu naša draga gošća Slavica Momaković Miljanović. Tu su i naši stari znanci i poznanci Ivana i Vasko bend!

“Pratim svoju zvezdu” kaže naša Gordana kojoj smo posvetili ovo veče. Pokazaćemo joj da sa ljubavlju sve se može, da treba biti hrabar i onda kada misliš da vrata pred sobom ne možeš otvoriti.

Kupujući njenu sliku mi kupujemo komad srca, parče njene duše, mali deo života.

Sa nama je konzul Srbije Miloš Varadinović koji je kao Gocin prijatelj večeras njena podrška”.

Konzul Srbije gospodin Miloš Varadinović srdačno je pozdravio sve prisutne!

Umetnici su se smenjivali.

Gordanine slike na zidu, setni tonovi gitare koju je svirao Vasko Stanković, poezija, poznate pesme, učinile su ovu noć posebnom!

Veče se završilo uz reči Gordane Nenadović:

“NE BRŽE OD ŽIVOTA!” – MOJA JE PORUKA SVIMA!

Mislila sam da je život trčanje i stalna briga oko ovozemaljskih potreba. Život je nesto drugo, film koji ima kraj!

Često se probudimo pred kraj toga filma.

Moj život su večeras ulepšali i dali mi snagu kao i uvek moji prijatelji iz Čikaga Milka Kovačević, Slavica Momaković Miljanović, Dragana Katić, porodica Lav Import, restoran “016”, Ivana i Vasko, Olja, Tamara i mnogi koji su bili sprečeni da dođu večeras…


Ne moramo uvek biti u pravu ali treba da budemo u miru sa sobom i okolinom! 

Mir je smisao svega!”

Slike u prilogu su deo ove večeri.

S.M.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila