Iako su svoju australijsku turneju započele kao gošće Miroslava Ilića, dve vrckave devojke Milica Ranković i Kristina Spalević, u muzičkim krugovima poznate po intrigantnom nazivu “Šmizle”, nastavljaju da oduševljavaju gde god se pojave.

Prošlog petka, u prostorijama fudbalskog kluba Westgate Sinđelić u Melburnu, održano je ekskluzivno “Zabavno veče” na kojem su upravo Šmizle zablistale. Tom prilikom su imale i gosta, popularnog pevača Ljubišu Vasiljevića. Sve njih je pratio poznati muzički maestro Goran Versaće. 

Posle izvanrednog nastupa kod Sinđelića u petak uveče Šmizle su sutradan u subotu priredile novo druženje sa ljubiteljima muzike u Srpskom sportskom centru u Kizborou.

Turneju ovih mladih i talentovanih devojaka organizorao džentlmen Veljko Todorović uz asisrtenciju menadžera ovih dveju umetnica Rajko Mijanović koji vodi računa o svemu tokom turneje.

Ove dve mlade devojke su zaista talentovane i prirodno nadarene, lepo izgledaju posao na estradi im ide od ruke. Druženje uz pesmu i igru ove večeri je trajalo do jutarnjih časova u subotu narednog dana.

Za Svet Australia:

Milan NINOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila