Sandra Afrika kaže da je ostavila Vladimira Volkova jer ju je varao sa drugim ženama! Pevačica je sa fudbalerom htela ozbiljnu vezu, ali se on sve vreme ponašao kao da je slobodan.

– Volkov i ja smo u svađi i trenutno nismo zajedno. Tako će i ostati dokle god on bude lajkovao fotke drugim ženama na društvenim mrežama, zvao ih i svašta radio. Dopisuje se sa njima, a posle mi kaže: “Nije to što misliš, to je samo neka bez veze prepiska.” E pa za mene je i dopisivanje prevara – kaže Sandra u jednom dahu.

Seksi pevačica naglašava da je bivšem dečku prelazila preko mnogih stvari.

– Baš sam razočarana u njega. Nervira me njegovo detinjasto ponašanje. On ima 33 godine i trebalo bi da se ponaša u skladu sa tim, a ne kao da mu je 15. Za razliku od njega, ja razmišljam o tome da se u narednom periodu udam i postanem majka, a ne da se mlatim sa nekim – iskrena je Afrika.

Ona dodaje da je veoma ljubomorna na sve žene sa kojima Vladimir ima kontakt.

– Naravno da osećam ljubomoru, pa ko ne bi? Ali, za razliku od mene, on nije. Nikada mi nije napravio ljubomorne scene, mada nije imao ni razloga, jer mu nisam davala povoda – kaže Sandra i nastavlja:

– Ne znam da li ćemo se pomiriti, to se kod nas nikada ne zna. Mi smo do sada mnogo puta raskidali i mirili se, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da nikada više nećemo biti zajedno.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila