Legendarna pevačica Dragana Mirković, posle održanih brojnih koncerata širom regiona na kojima je oborila sve rekode posećenosti, ostvarila je novi rekord u Bugarskoj u Vidinu, gde je bila nezapamćeno velika poseta, njeni fanovi za tu priliku doputovali iz raznih krajeva Balkana. Dragana je imala briljantan koncert kakav se ne pamti, pevajući 3 sata svojoj odanoj publici bez prestanka.

Posle Vidina, čuvena pevačica otputovala je u Istambul, na gala odmor, posle kojeg je zakazala solistički, jubilarni koncert povodom 40 godina zvezdane karijere u Areni 24. decembra 2023. u Beogradu.

Iako je Dragana povratkom u Beč i Beograd prezauzeta obavezama i pripremama za koncert, našla je malo vremena za naš intervju, čime je pokazala već koji put koliko je veliki profesionalac i vrhunska zvezda sa retkim ljudskim osobinama, koja ima svoju reč!

Posle rekornih turneja u Americi, Australiji i širom regiona, zakazali ste spektakularni koncert u Areni 24. dec. za koji već sada vlada izuzetno interesovanje. Da li su Vas inspirisali ogromni uspesi koje doživljavate na svakom koncertu da zakažete Arenu, ili je jednostano došlo vreme da u njoj zapevate? Kada će karte biti puštene u prodaju? 

Presrećna sam što sam obasuta tolikom ljubavlju od strane moje publike koju uvek nesebično uzvraćam svim svojim srcem. Naravno da su me uspesi motivisali, jedva čekam Arenu i magičnu atmosferu koju mogu već sada da osetim, jer sama pomisao na susret sa beogradskom publikom podseća me na razmenu neverovatne energije i ljubavi, što je za mene uvek bio poseban doživljaj koji se ne zaboravlja. Pripreme su već počele, sa svojim timom biću naredni period potpuno posvećena koncertu jer svojoj  publici želim da priredim nešto novo, neočekivano i nezaboravno.

Karte će biti puštene u prodaju 18. septembra. Prema informacijama rekordan broj se prijavio za samo jedan dan za prodaju karata, više hiljada ljudi se registrovalo kako bi imali šansu na vreme da izaberu mesta, što je dobro, da se obezbede na vreme.

Očekuje se da ćete na neki način upriličiti suprugu Toniju rođendansko slavlje, jer je istog dana. Hoćete li nam otkriti neki detalj?

Kada osvane 24. decembar uvek je za nas počinjalo slavlje mog Tonija rođendan, naravno mnogo toga će biti u znaku njegovog rođendana, kao i veoma važnog za mene koncerta, biće slavlja na pretek. Biće puno veličanstvenih trenutaka počev od sjajne atmosfere na  koncertu, od prve pesme koju budem zapevala, moja publika i ja napravićemo fantastičnu žurku. O detaljima ćemo posle rođendana i koncerta, malo tajanstvenosti sada treba da bude…

Moram da spomenem Vaš odmor u Instambulu u kojem su nastale bajkovite slike na naatraktivnijim lokacijama grada, posebno u žutoj balskoj haljini, o kojoj se još uvek priča Recite nam nešto o tome.

Moj boravak u Instambulu je poklon moje dugogodišnje prijateljice Irine, povodom 40 godina karijere. Takvi prijatelji, iskreni, odani kakva je ona su u današnje vreme retkost. Provele smo se fantastično, baš kako rekoste, bajkovito.

Na kraju, dodala bih, sve što je u vezi sa Draganom Mirković je bajkovito, njen život u njenom dvorcu u Beču, karijera vanserijska, njena umetnička i prefinjena ličnost, hitovi i popularnost milionskih pristalica, kao i milionski tiraži, prebukirani koncerti…

A onima  koji budu išli  na koncert rekla bih, možda imaju šansu da dožive nešto posebno, baš kao u bajci!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila