Iako je do dočeka Nove 2019. godine ostalo još više od tri meseca mlada muzička zvezda Milica Pavlović već je uveliko počela sa pripremama budući da će u novogodišnjoj noći nastupati u najluksuznijem hotelu u Srbiji.

Milica Pavlović

Menadžment koji organizuje doček Nove godine u sali luksuznog hotela “Hilton” je još pre dva meseca izrazio želju da na prvom dočeku u ovom novom hotelu u našoj zemlji nastupa upravo Pavlovićeva, te su na sastanku sa njenim timom brzo doneli odluku i potpisali ugovor.

– Milica vredno radi cele godine na svom trećem studijskom albumu i sarađuje sa najboljom ekipom na Balkanu, a nove pesme ugledaće svetlost dana upravo u decembru mesecu. Vodeći se ogromnim uspehom koji je postigao njen drugi studijski album “Boginja”, ljudi koji se bave organizacijom su želeli na vreme da bukiraju Pavlovićevu da upravo ona bude prva domaća muzička zvezda koja će zapevati u ovom hotelu. Svakako, Milici je bila čast što su upravo nju videli kao najadekvatniju domaću zvezdu za doček Nove godine u prestižnom hotelu, jer je svesna da će se 31. decembra na tom mestu naći veliki deo srpske elite – otkriva naš izvor blizak pevačici.

Milica Pavlović

Seksepilna Leskovčanka je već uveliko počela sa pripremama nastupa za doček Nove godine, jer želi da sve bude savršeno.

– Milica je poznata kao jedan od najvećih profesionalaca kada je posao u pitanju, pa ništa ne želi da prepusti slučaju. Sa zadovoljstvom se već sada bavi detaljima novogodišnjeg nastupa, pa se već izrađuju kostimi za ludu noć, ali i razmatra sve moguće pojedinosti kada su tehnički detalji u pitanju kako bi njen nastup izgledao što spektakularnije. Naravno, sem toga što joj je zadovoljstvo što će pevati u luksuznom hotelu, veoma je zadovoljna i dogovorenim honorarom, i činjenicom da će ove godine biti jedna od najplaćenijih zvezda sa naše scene – zaključuje izvor.

Milica je potvrdila ova saznanja i kaže da je prezadovoljna.

Milica Pavlović

– Veliko mi je zadovoljstvo što ću za doček Nove godine pevati upravo u “Hiltonu”. Svesna sam odgovornosti i daću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U poslednje vreme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pesmama, ali nema sumnje da će decembar mesec za mene biti zaista uspešan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentujem sve ono na čemu već dugo vremena radim sa svojim timom saradnika – rekla nam je uz osmeh Milica Pavlović.

Milica Pavlović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila