Legenda narodne muzike Bora Drljača operisan je pre nedelju dana  u Kliničkom centru Srbije posle ustanovljenog tumora na debelom crevu. Operacija je izvršena hitno. Bora je operaciju dobro podneo, bolje se oseća, počeo je danas da jede i ustao je iz kreveta. Mnogi naši čitaoci i prijatelji Borini širom sveta, izrazili su veliku brigu, daju mu podršku i pitaju za njega…

Dopisivala sam se sa Borom  jer je to bio jedini način da komuniciramo.

Prenosimo u celosti Borino pismo koje je stiglo u redakciju Svet Australia.

Dve legende: Boru je posle operacije posetio kolega i prijatelj Andrija Bajić

Operisan sam na hiruškoj kao što sam i pre 7 godina ovde operisao bubreg. Posle toga išao sam redovno na kontrole. Otišao sam kod  doktora profesora Mirka Kerkeza mog dobrog prijatelja i zamolio ga da idem na skener jer je profesorica Kovač napisala da ima nešto na debelom crevu. Posle kolonoskopije ustanovljen je tumor. Rekao sam doktoru da me ništa ne boli jer to ne boli… Posle 2 dana  bio sam operisan.

Poseta koleginica i zemljakinje Milene Plavšić

Uglavnom se dobro osećam, mislim da ću za desetak dana biti potpuno zdrav. Inače svaki dan imam posetu, pun apartman. Pored mojih, dolaze mnoge kolege. Eto to je to.

Stari vukovi estrade: Bora Drljača i Mitar Mirić

Pozdravljam sve moje obožavaoce širom sveta, posebno u Australiji, Americi i Kanadi i sve čitaoce Svet Australia. Ako Bog da  videćemo se kad dodjem tamo na gostovanje.

Pozdrav svima,

stari vuk Bora Drljača

U ime redakcije i svih naših čitalaca  želimo Bori što pre oporavak, da se što pre vidimo i zapevamo.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila