Dragica Filipović, poznatija po nadimku GAGA, baš zna da uživa u čarima leta. Nije, kaže, opterećena svakodnevnim “bombardovanjem medija” u vezi Korona virusa, pa nastalu situaciju koristi da se “odmori od pevanja”. Ima li lepšeg načina, nego otići u prirodu i opustiti se u društvu prijateljice.

Ove egzotične fotografije, nastale su na jezeru Snježnica u Rastošnici, na 30-tak kilometara udaljenom od Tuzle prema Bijeljini. Gagina drugarica u uživanciji bila je glumica Gorana Domazet Gruičić, koju pamtimo iz serije “Dobro jutro komšija” i po predstavi “Pokondirena tikva” Jovana Sterije Popovića.

U kraćem razgovoru Gaga, koja je poput vina, što starija sve bolja, kaže da joj je u “svemu ovome što se dešava oko pandemije”, prinudna pauza došla “kao poručena” da se posle toliko godina neprestanog rada i putovanja, konačno odmori.

Da spomenemo da je Gaga ostavila dubok trag u Australiji gde je gostovala nekoliko puta i iskreno se nadamo, kad dođu bolja vremena, da će nas opet udostojiti svog gostovanja. Ona sama kaže da Australiju doživljava kao “drugu kuću”, a kako bismo ove prelepe fotke koje smo “maznuli” uz blagoslov sa njenog Facebook profila, začinili, evo i jednog od Gaginih spotova “Zapali me”. Pogledajte, poslušajte i – uživajte!

 

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila