Svi koji prate muzička zbivanja u Melburnu,  znaju kakav vanserijski zabavljač je Tatjana Lazarevska. Bilo gde i bilo kojom povodom da nastupa, vrckava pevačica je magnet za publiku.

Tajči, kako je mi, pripadnici sedme sile, zovemo, večeras (četvrtak, 19. oktobar) i sutra veče (petak, 20. oktobar), nastupiće u Balkan Grill restoranu u naselju Reservoir. Društvo će joj praviti talentovani makedonski pevač Andrej Jovanov. Pod lukrativnim nazivom “Večerica laganica”, uz zvuke muzike i glasove Tatjane i Andreja, nema sumnje da će oba dana biti nezaboravni doživljaji.

Samo da spomenem, Tajči se nedavno vratila sa radnog odmora u Makedoniji gde je snimila dve pesme koje obećavaju. Prva je “Žena heroina”, a a druga duet sa Novicom Vasilevskim “Ljubov ni e ime” (Ime nam je ljubav) sa kojim je učestvovala na festivalu u Ohridu gde je osvojila nagradu novinara.

Takođe, sa kolegom i suprugom Novicom gostovala je na gotovo svim vodećim TV kanalima u udarnim emisijama.

Zato, neka vam ovo bude javni poziv na druženje sa umetnicima u restoranu “Balkan Grill” koji vam nudi bogata i kvalitetna jela i pića uz vrhunsku poslugu.

Detalji na posteru ispod.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila