Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

JASMINA JAKŠIĆ – Tekstopisac i kompozitor

JEDAN DAN

Jedan dan u kalendaru,
Ja sam zaokružila,
Jer je Nova godina,
To i zaslužila.
Pitala je mene,
Šta da mi donese,
A ja sam joj rekla,
I Vaše adrese.
Blagodet za dušu,
Božijom rukom tkana,
Mir u srcu svakom,
Da nestane rana,
Ljubav svima da što jače sija,
Sa izvora zdravlja,
Da se svak’ napija.
Zamoliću još nešto,
Godinu novu,
Da ispuni ona,
Svako slovo ovo.

Svaka godina nas uči, ispituje naše mogućnosti, naše karaktere, postavlja zadatke. Ova godina ma koliko teška i surova, uputila je svima nama poruku… samo zajedno, voleći se i čuvajući jedni druge, našu prirodu, životinje, našu tradiciju i korene, možemo opstati i odupreti se svemu što nas pokušava promeniti u nešto što nismo.
Poručila bih čovečanstvu da pruži ono najbolje iz sebe, i da odbaci sve ono što se nameće a nije usklađeno sa prirodom čoveka.
Moja poruka svima onima koji vole moju muziku i pesme je da uživaju u njima, kako starim, tako i novim, jer najbolje tek dolazi.
Vaša Jasmina Jakšić!

BILJA JABUKA

Puno zdravlja sreće i ljubavi, više druženja i zagrljaja, da nas ništa ne boli, i da nam ništa ne fali! Srećna Nova 2021. sve najbolje od srca,
Vaša, Bilja Jabuka.

RAŠA PAVLOVIĆ

Ova godina prolazi .., ne povratila se! Svim svojim prijateljima m, dobrim ljudima sveta i, naravno, onima koji vole umetnost kojom se bavim, želim mnogo zdravlja, jer ako ga imate dragi moji, znači srećni ste i zadovoljni! Neka vas sreća i zdravlje prati u narednoj 2021 godini,
Voli vas vaš Raša Pavlović.

SESTRE TRMČIĆ – BILJANA I IVANA

Svim ljudima na planeti želimo osmeh na licu, ljubav u srcu, i mnogo više sreće i životnog poleta u Novoj 2021. godini. Neka nam Nova godina svima bude mnogo zdravija i uspešnija od predhodne. Moramo imati dovoljno strpljenja, volje i hrabrosti, da se izborimo sa ovim i svim drugim virusima i bolestima, koje nas možda očekuju u budućnosti. Život ne može da stane.
“Hrabrost se rađa u mozgu, ali je srce održava” – rekao je Onore de Balzak.
Svim poštovaocima naše divine tradicionalne muzike, želimo da poručimo da je muzika bila i ostala lek za dušu u svim pa i najtežim vremenima. Trudićemo se kao i do sada, da je negujemo i širimo i na mlađe naraštaje koji o njoj malo znaju, da bi očuvali kulturnu baštinu i nacionalni indetitet srpskog naroda.
Kao što reče naš proslavljeni Miroslav Mika Antić: “Ako mi život krila skrati i sneg u oku počne da veje, znam bar se neću pokajati što sam umeo da se smejem”.
Neka ovo bude univerzalna poruka upućena svim ljudima koji su uspeli da nađu sreću u svakom novom danu i malim stvarima, tj. “sitnim krupnicama”, od kojih je satkan naš život. Puno vas vole i pozdravljaju sestre Trmčić Biljana i Ivana.

DRAGAN PANTIĆ SMEDEREVAC I RADOMIR PANTIĆ

Svim ljudima dobre volje i dragim prijateljima širom Australije i sveta, puno sreće ljubavi i zdravlja, žele vam, Radomir i Dragan Pantić Smederevci.

DANIJELA VESELINOVIĆ

Čovečanstvu;
Živite život i obraćajte pažnju na sitnice, jer život čine male stvari. Ostanite bliski bez obzira na fizičku udaljenost, brinite i računajte jedni na druge. Slušajte muziku! Živeli i zdravi bili!
Obožavaocima;
Svima onima koji cene i poštuju ono čime se bavim, želim da čestitam praznike i da poželim da narednu godinu upotpune zdravijim i kvalitetnijim vremenom i navikama i da kažem da ćemo moj orkestar i ja nastaviti da radimo ono u čemu smo najbolji, i da bar na taj način skrenemo pažnju od ove situacije. Srećna Nova 2021. godina!

LJILJANA LJIKI MARKOVIĆ

Svim dobrim ljudima ove planete, od srca želim da u Novoj godini žive srećnije i bezbrižnije. Da ih služi zdravlje i da ih okružuje ljubav svojih najdražih. Da zagrljaj više ne bude zabranjen a pesma da se ori iz srca i grla. Srećna nam svima, Nova 2021. godina. Živeli!

IVAN JOVIČIĆ

Čovečanstvu želim mir zdravlje i dobrotu, da sačuvaju svoje porodice da im darivaju radost i ljubav… Skupe stvari u životu ne mogu da greju dušu, već topla ruka i zagrljaj najmilijih, zato ih poštujte i čuvajte… A moja violina; neka vas uvek samo veseli! Srećna Nova 2021. godina, vaš Ivan Jovičić.

TIJANA VUČETIĆ – Glumica

Čovečanstvo moje drago, sada, više nego ikada, složimo se i prekinimo ratove. Trenutno smo u najgorem svetskom problemu koji mora da nas ujedini. Deci dugujemo mir i blagostanje, planeti dugujemo čist vazduh i zelenilo.
Obožavaoci moji i svi koji to niste, želim vam sreće pune vreće!
Budite mi veseli i raspevani, mudri i oprezni, istovremeno. Novca vam želim koliko treba, ni manje ni više! Zdravlje i ljubav najviše!
Voli vas Tijana!

KO TO TAMO PEVA – Band

Čovečanstvu želimo;
Da zadrži mir, poveća razumevanje i pozitivnost!
Dragim obožavaocima, da se strpe dok ne dođu nova gostovanja! Svima želimo Srećnu Novu 2021. godinu.

VLADO PUPINOSKI

Neka 2020-u godinu pamtimo samo po lepim stvarima, a 2021. neka nam donese pre svega zdravlje u svaki dom, sreću, radost i sve najlepše svakoj porodici. Nadamo se da će se muzički nastupi normalno vratiti u restorane, da će biti koncerata, proslava, veselja i da ćemo sa našom muzikom i kreativnošću, razveseljavati ulepšavati svaki dan i svaki dom… Želim svima Srećnu Novu 2021. godinu i sve najlepše.
Vaš, Vlado Pupinoski.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila