Nekada je sa sestrom bliznakinjom harala makedonskom muzičkom scenom. Marijana i Rosana su bile nezaobilazne na svim iole ozbiljnijim muzičkim događajima. Ćerke srpsko-makedonskog bračnog para, sa prezimenom Sarić prosto su sa lakoćom osvajale srca ljubitelja muzike, a ruku na srce, bile su i magnet za oko.

Sudbina ih je, kako su postajale starije, razdvojila. Dok je Rosana ostala verna Skoplju i Majedoniji, Marijana je svoje životno sidro bacila u luku Melburna, što će reći na potpuno drugoj strani sveta.

Bila je u braku od kojeg i potiče prezime NOVAČEVSKA,  koji iz nekog razloga nije opstao pa je nastavila da se kroz život probija solo.

Promućurna kakva je inače, brzo se uklopila u australijski sistem i način života, ali daleko od toga da je odbacila svoj balkanski mentalitet.

Povukla se sa javne scene, mada muzici svakako nije rekla zbogom. Možda je to ako smemo reći na neki način greška. Ipak, satisfakciju je dobila u ulozi majke, posla i što je stekla određeni broj prijatelja sa kojima se druži.

Kad ugrabi vremena Marijana poseti koncert svojih kolega iz Makedonije i Srbije. Zapeva i u društvu pri čemu je primetno da ni malo nije izgubila na kvalitetu glasa i, iskreno se nadamo, da ćemo je u budućnosti češće i gledati i slušati na javnoj sceni.

Odluka je na njoj. Do tada evo linka jednog od hitova sestara Marijane i Rosane:

RADE BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila