Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović izgovoriće sudbonosno „da“ 24. novembra u Hramu Svetog Save u Beogradu, a kako „Alo!“ saznaje, Cecin dugogodišnji duhovnik, vladika Stefan Šarić, venčaće mladi par.

“Stefan Šarić, episkop remezijanski, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njen dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza između njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesionalni bokserski meč”, kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

“Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi”, kaže izvor.

“Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro”, kaže izvor i ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina.

“Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradicionalnu svadbu, na kojoj će se ispoštovati svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić”, kaže na kraju izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila