Pevačica Aleksandra Prijović priznala je da joj se udvarao oženjeni pevač, ali nije želela da otkrije njegovo ime da mu ne bi uništila brak.

– Istina je da me je muvao oženjeni kolega, ali to je bilo davno, pre nekoliko godina, kada nisam bila sa Filipom. Ne bih otkrivala o kom pevaču se radi, to je sada iza mene – rekla je snajka Lepe Brene i dodala…

 

– Plašim se da me Filip ne ostavi! Svako ima strah da ne ostane bez onog koga voli. Ne sumnjam u njega, ne mislim da me vara, ali nikad se ne zna šta u životu može da te zadesi… Volim ga i naravno da ne bih želela da ostanem bez njega.

Aleksandra je sigurna da je Filip čovek njenog života, pa sa njim planira veliku porodicu.

– I Filip i ja želimo još jednu bebu, ali nećemo mnogo žuriti, jer je sin Aleksandar još mali.

 

Pevačica kaže da će ovu godinu pamtiti po rođenju sina, ali i po smrti dede, sa kojim je bila veoma bliska.

– Najteži trenutak u mom životu desio se pre nekoliko meseci, kada sam izgubila deku. Zbog toga sam bila pod lekovima za smirenje – ispričala je Prija.

Nudili joj pare za seks

I Aleksandra Prijović je dobijala nepristojne ponude! Niko nije imao smelosti da pevačici lično ponudi novac za seks, već su to činili preko drugih ljudi.

– Niko mi nije direktno nudio novac da bih bila sa njim, ali je tačno da su takve priče dolazile do mene – rekla je Prija.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila