Darko Lazić je, nakon stravične saobraćajke, rešio da je vreme da okrene novi list, pa je tako, između ostalog, došao na ideju da obezbedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može

Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 evra mesečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoletstva, piše “Alo”.

Kako se navodi, bivša supruga Ana Sević i sadašnja verenica Marina Gagić ništa o ovome nisu znale. Međutim, kada je Marini rekao šta radi trebalo joj je malo vremena da dođe sebi od sreće. Naime, Lorena i Aleksej na računu će od tate jednoga dana imati po milion evra.

– Otkako se posle nesreće vratio svom normalnom životu i nastupima, Darko razmišlja potpuno drugačije i usmeren je ka tome da njegova deca budu finansijski obezbeđena u svakom smislu. Iako mnogo radi, a samim tim i mnogo zarađuje, shvatio je da je najpametnije novac uložiti u banku kako bi sa sigurnošću znao da će i za deset i za dvadeset godina, kada prestane da peva, njegova deca imati siguran novac. Taj predlog mu je dao blizak prijatelj koji je takođe osigurao svoje dete i odmah je znao da želi to da uradi – rekao je izvor gorepomenutog lista i istakao da je Darko odredio sumu od 5.000 evra koje će uplaćivati do punoletstva svojih naslednika.

– Iako ta suma za mnoge deluje preterano, Darko je jedan od najplaćenijih pevača u regionu i samo za jedan nastup može da uzme do 20.000 evra. Kako mesečno nastupa bar deset puta, jasno vam je koliko novca može da zaradi. Upravo zbog toga ne žali para i ideja mu je da se što više novca nađe na Loreninom i Aleksejevom računu. Iako ima stav da će se pevanjem baviti dok je živ, napravio je računicu da novac uplaćuje do Aleksejevog punoletstva kako bi se kroz 18 godina na računu njegove dece našlo po milion evra – objasnio je taj izvor i istakao da je Lazić svojim postupkom oduševio verenicu Marinu.

– Odluku da osigura decu Darko je doneo sam, ne obavestivši bivšu ili sadašnju suprugu. Jednostavno je osetio da tako treba i nije želeo da mu se niko meša. Tek kasnije, kada je sve sredio, o osiguranju je obavestio Marinu, koja nije mogla da dođe sebi od sreće. Ne samo da joj je bilo drago što će njihov sin biti obezbeđen već je shvatila koliko se Darko promenio i da je posle nesreće drugi čovek. Nije mogla da dođe sebi, a čak se i našalila da će mu roditi bar još troje kada već planira da od svoje dece napravi milionere. Na kraju krajeva, Darko je konačno ozbiljno shvatio očinstvo – zaključio je pomenuti izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila