Često pevam na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima, tu se dobija najveći novac, kaže Darko Lazić.

Darko Lazić tvrdi da je na jednoj romskoj svadbi dobio bakšiš od čak 50.000 evra! Popularni folker kaže da rado peva na ovakvim veseljima jer tu ima najviše para.

– Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari – ispričao je pevač.

Darko tvrdi da su njegove starije kolege svojevremeno zarađivale mnogo više:
– Neke kolege su se obogatile za jedno veče, a mlađe generacije pevača nisu zahvatila ta srećna vremena. Zlatno doba za muzičare su bile osamdesete i devedesete godine, kada su pevali pokojni Šaban Šaulić i Sinan Sakić i ta stara garda. Ona su uzimali dosta para, za veče su dobijali bogatstvo. Odu na svirku, a sutradan kupe novi “mercedes”. I tako svaki vikend. A sada nije uvek tako…

Ne može bez alkohola

Lazić priznaje da je zbog popularnosti i para umalo izgubio život.
– Slava i novac moraju da utiču na čoveka. Na početku karijere sam se trudio da ostanem na zemlji, ali sam ipak malo poleteo. Popularnost me je promenila, ali rekao sam sebi: “Ako ovako nastaviš, ko zna gde ćeš završiti.” I ta nesreća mi se dogodila s razlogom. Izmakao sam kontroli i to je bila opomena da moram da se smirim – rekao je Darko.
Iako je jedva izvukao živu glavu kad se u oktobru prošle godine pijan slupao kolima, pevač ne odustaje od alkohola.
– Nisam uspeo da se odreknem svih poroka, ne može čovek baš sve da ostavi. One najgore sam batalio, ali da ponekad ne popijem žestinu, e to ne mogu! Ne cirkam kao pre, ali uvek ću popiti malo – kaže Darko.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila