Drmotresna ali pre svega odlična pevačica Gaga Filipović, kao i mnoge njene kolege, osetila je haos koji je izazvan pojavom korina virusa. Estrada je među profesijama koja je najjače pogođena pošto su svi nastupi uživo zabranjeni, ali atraktivna pevačica kaže kako je to i “ne dotiče preterano”, budući da nije od onih koji će zahtevati megalomanske honorare i pevati jednu noć.

  • Bolje i manji honorar i raditi stalno nego tražiti previše za jedan nastup i ostatak meseca gledati ko će ti platiti kafu – izjavila je Gaga za jedan list.

Priznaje da je njen estradni put imao puno prepreka koje nije ni pokušavala preskočiti, te da se situacija izmenila u poslednjih nekoliko godina.

  • Danas se više ne plašim nikakvih proreka i shvatila sam da se od muzike ne može kao nekad živeti – napominje pevačica.

Kaže da joj zbog skromnosti koja ju je oduvek krasila današnja situacija izolacije manje teško pada nego nekim kolegama sa megalomanskim zahtevima.

Gaga svoj posao voli da radi i uvek fa obavlja maksimalno pošteno i korektno.

  • Pošten rad uvek donese zaradu i satisfakciju – ističe ona i kaže da nikada nije “zatvarala vrata” koja su joj oduvek ostajala otvorena. Uvek ima poziva za ponovna gostovanja; samo da prođe ovo zlo i eto, Gage, jače i ornije nego ikad!

Ova Ugljevičanka je osoba koja i oko svoje kuće obavlja mnoge poslove, bilo da kreči, kosi travu, zasađuje i neguje cveće, kalemi voćke…

Mi u Australiji znamo kakva je lavica ali i lafica; zato i jeste mnogo puta boravila ovde. Nadamo se opet uskoro.

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila