Muzička zvijezda pojavila se preksinoć na Makišu gdje je sve okupljene iznenadila kada je dobrog prijatelja i poslovnog saradnika uhvatila i poljubila u usta, dok mu je na samo nekoliko metara stajala žena.

Marija Šerifović ne prestaje da iznenađuje. Pjevačica koja je uvijek spremna za šalu i zabavu pojavila se na otvaranju studija svog najboljeg prijatelja, kompozitora i producenta Saše – Saška Nikolića i pred okupljenim novinarima, ali i brojnim poslovnim partnerima, kao i Sašinom ženom, poljubila ga je u usta. Marija je očigledno i te kako bila srećna zbog toga što joj prijatelj otvara muzički studio.

– Slažemo se uglavnom oko svega, a najviše oko muzike. Saša je zaista jedan od najvrijednijih ljudi koje imam u timu. Zajedno smo odrasli i veliki smo prijatelji, takoreći porodica. Ponosna sam što je otvorio ubjedljivo najbolji i najopremljeniji studio na ovim prostorima – kaže Marija.

Na pitanje kako to da se dogodio poljubac, sliježe ramenima i kaže:

– Slučajno je bilo i ne bih o tome ako već imate fotografiju – smije se pjevačica.

Marija Šerifović ovog ljeta nije se odmarala, iako je nekoliko puta željela da ode na ljetovanje. Ipak, poslovne obaveze joj to nisu dozvolile.

– Pokušala sam, ali sam više puta prekidala odmor zbog zakazanih koncerata, tako da ne mogu da kažem da sam uspjela da uživam onako kako sam zamislila. Počela sam da radim na albumu, krenulo je snimanje “Zvezda Granda”, čekaju me veliki koncerti u Ljubljani i Splitu, na proljeće ćemo ponovo raditi “Drugu stranu ploče”, tako da ne znam kada ću ponovo na odmor, vjerovatno tek slijedećeg ljeta – dodaje Marija.

Ovog septembra počelo je snimanje 14. sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, u kojoj će Marija ponovo biti član žirija.

– Očekujem da bude uzbudljivo bar kao prošle godine i da u finalu imamo dobre kandidate kao prošle godine. Naravno, moram da priznam da očekujem da ponovo pobijedi moj kandidat (smijeh). Mada, moram da priznam da u ovih nekoliko prvih emisija koje smo snimili još nisam vidjela dovoljno dobrog takmičara koji bi me ostavio bez teksta – kaže muzičarka.

Ono što su mnogi primijetili jeste da Marija u posljednje vreme sve češće na društvenim mrežama objavljuje emotivne poruke, te smo u skladu sa tim provjerili da li je zaljubljena.

– I dalje sam singl, ako me to pitate. A vi previše ozbiljno shvatate baš sve što ja objavim na Instagramu.

Inače, osim Marije Šerifović, na otvaranju muzičkog studija Saše Nikolića pojavili su se Bilja Sečivanović, Saša Kovačević, Ilda Šaulić, Katarina Grujić i mnoge druge kolege.

Marija je prokomentarisala i nedavno održanu paradu LGBT zajednice.

– U potpunosti podržavam održavanje Parade ponosa jer je to svojevrstan protest koji služi za skretanje pažnje javnosti i institucija na probleme sa kojima se LGBT zajednica suočava, a koji nisu nimalo naivni. Drago mi je što ima sve manje policije tokom održavanja Prajda i što ga posjećuje sve više ljudi. Ja sam tu da uradim šta je u mojoj moći i to aktivisti za LGBT prava znaju.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila