Ražnatovićeva kaže da je Aca Lukas ispao veliki čovek zato što je napao Jelenu Karleušu kada se ostrvila na njenu naslednicu.

Ceca Ražnatović kaže da je Aca Lukas ispao čovek kada je napao Jelenu Karleušu zato što je vređala njenu decu! Folk divu je dirnulo to što je pevač stao u odbranu njene porodice kada se nedavno JK na Instagramu ostrvila na Anastasiju.

Šta misli, to i kaže

– Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako odreagovao, takav je čovek – priča Ceca i nastavlja da hvali folkera:

– Lukas je iskren čovek, šta misli, to i kaže. Uvek je bio zaštitnički nastrojen i pravi džentlmen. Anastasiju i Veljka poznaje od rođenja i jako je vezan za njih, a i oni njega obožavaju.

Novi rat na relaciji Karleuša-Ražnatovići počeo je pre dve nedelje kada je “mala od skandala” javno isprozivala Cecinu naslednicu, koja je lajkovala Lukasove objave na društvenim mrežama.

– Vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja srećne komentare na Instagramu. Šta će mutava sa harizmom zgažene mačke, od tate ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči – napisala je JK na društvenoj mreži.

Ubrzo je usledio Acin odgovor u kojem je, ne štedeći bivšu koleginicu iz žirija “Zvezda Granda”, stao u odbranu Cecine dece.

– Ružno je, bedno i jadno vređati decu tako kao što si ti sada izvređala Cecinu. Treba da te bude sramota. Opet si se razgoropadila i misliš da si jaka – napisao je Lukas i dodao:

– Prestani da vređaš sve okolo jer si smešna. Kada sam stao iza tebe u tvom sranju i skandalu sa Ognjenom Vranješom, ni Ceca niti bilo ko od kolega mi nije rekao ništa loše i prebacio mi što sam stao u tvoju odbranu. 

U jednom momentu se u ovaj estradni rat navodno uključio i Veljko Ražnatović, kada je na njegovom Fejsbuk profilu osvanula zajednička fotografija sa Lukasom ispod koje je pisalo: “Na k*rve pišamo!”

Međutim, Ceca je ubrzo demantovala da njen sin stoji iza ovoga.

– Moja deca imaju samo Instagram profil, koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. Veljko nikada ne bi tako nešto napisao jer mu vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju. Nikada nije ulazio u te ratove i javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način – poručila je Ražnatovićeva.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila