Pop pevačica Nataša Bekvalac ponovo je u žiži interesovanja, otkako se vratila na male ekrane, nakon skandala i navodnog nasilja u porodici.

Nataša Bekvalac

Nataša je danas gostovala u emisiji “Premijera”, gde se ponovila scena od pre nekoliko godina, kada je Nata javno pred kamerama zaplakala!

Ona je govorila o svom novom hitu “Mala plava” i otkrila:

– Tekst je ostao od reči do reči onakav kako ga je Bojana Vunturišević napisala, osim toga što je u jednom delu tekst išao: “Dalje ide mala plava”, ali to mi je bilo previše ambiciozno, pa je onda Bojana smislila da ide: “Nisam zdrava – mala plava”. Pesma nije toliko nadmena kao što zvuči i treba malo pročitati između redova. Ima tu i to “nisam zdrava”, pa onda i to “amputiran”, “blokiran” i sve nadalje su veštački rezovi, a kada je sve tako na “o-ruk” ne može da ne boli. Kad kažem da “nisam zdrava” to je vrisak jer mi treba pomoć, tako da to uopšte nije srećna pesma kao što zvuči – otkrila je svoju interpretaciju pesme Nataša, a onda se u emisiju uključila i sama autorka teksta da objasni naziv hita.

– “Mala plava” je svaka žena koja je hrabra, koja je spremna da posle svakog poraza ustane i krene dalje, koja voli nove početke, hrabra, vizionarka, vredna, samostalna, sitna, ali dinamitna… A “plava” zato što je sve to krojeno po mojoj velikoj prijateljici Nataši Bekvalac – ispričala je Bojana, a pevačicu su toliko ganule ove reči, odnosno to što je ona vidi na taj način, da nije mogla da zadrži suze.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila