Čuvena pevačica Jasna Kočijašević doputovala je za novogodišnje praznike u Čikago. Na obostrano zadovoljstvo srele smo se u gradu na kafici. Tom prilikom našim čitaocima uputila je čestitku za praznike: “Svim čitaocima širom sveta portala “Svet Australia” želim srećnu Novu godinu i Božić uz poruku – MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI! Da u ove svete dane oproste ako imaju kome, da žive u sreći i blagostanju da vole i da budu voljeni”.

Da li je tvoj dolazak poslovne ili privatne prirode?

– Moj dolazak je privatne prirode. Sa velikom radošcu, svake godine posećujem u ovo vreme, moju rođenu sestru i zeta koji dugo žive u Čikagu. Čini me srećnom takođe, da se vidim sa mnogobrojnim prijateljima. Čikago inače jako volim, pogotovu sada, jer  je prekrasno okićen, bajkovit, prosto mami ljude da izađu iz kuća.

Da li si stigla da obiđeš čuvene prodavnice?

(Smeh) – Naravno! Na moje veliko iznenađenje, nema snega, čak nije ni mnogo hladno za šetnju. Kupujem poklončiće za moje najdraže i mnogo u tome uživam.

Da li ćes posetiti jos neki grad u Americi? Koliko dugo ostaješ?

Planiram posle Božića da obiđem moje drage i dugogodišnje prijatelje u Hjustonu (Teksas). Zatim dolazim u Čikago i krajem janura vraćam se za Beograd.

Hvala Jasna na razgovoru i želim ti lep boravak u Americi

– Hvala tebi i redakciji Svet Austraila, veliki pozdrav čitaocima.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila