Nedeljko Bajić Baja (50) prošle godine razveo se od žene Ivane sa kojom ima dvoje dece – ćerku i sina, ali je sve vreme to pokušao da sačuva od javnosti.

Baja važi za retku osobu sa estrade o čijem privatnom životu se malo zna, pa je tako sve iznenadila vest objavljena 2013. godine, kada se pročulo da pevač u 45. godini prvi put postaje otac, te da dete čeka sa 19 godina mlađom manekenkom Ivanom. Zanimljivo je da je Baja buduću ženu upoznao na snimanju spota za pesmu “Mokra do kože”.

Ivana i Baja imaju sina od 6 godina i ćerku od 4 godine, a iako deca žive sa majkom pevač ih non-stop viđa.

Baja se nije oglašavao ovim povodom, a u intervjuu iz 2015. godine o porodici je pričao na sledeći način:

“Porodicu nisam krio, samo je nisam eksponirao. Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao.”

Podsetimo, Baja je na sceni od 1992. godine, a u drugoj polovini devedesetih godina bio je u emotivnoj vezi sa pevačicom Anicom Milenković sa kojom je snimio i duet “Svadba će da bude”.

Nijedno od njih nije pričalo o emocijama i romansi koju su imali, a onda je 2015. godine Anica rekla da je bivši partner “minira u poslu”.

“Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Pesma “Svadba će da bude”, koju je Nedeljko Bajić pevao na mom albumu, koju sam ja platila a Bajić pevao i koja je njemu u to vreme bila karta za emisije na televiziji Pink. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima! Možda su se malo zaigrali, pa pomislili da mogu sve”, rekla je tada Milenkovićeva, prenosi Kurir.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila