Atraktivniot Adam Labunski izgleda mnogu ne se potrese posle diskvalifikacijata od Grand Produkcija koja pred samoto finale go otfrli pejačot koj beše štitenik na Marija Šerifoviќ i javno se ogradi od negovoto ponatamošno učestvo. 

Se razbira deka novinarite togaš se obidoa da otkrjat koja e vistinskata pričina i dali ovoj pejač navistina nemože da gi kontrolira nekoi svoi postapki ili ednostavno okolnostite taka se namestile za toj da reagira vo slučajot nesoodvetno sprema negoviot cimer, no vistinskata verzija od negova strana toj ne ja raskaža do kraj opravduvajќi se deka toa ne smee da go spodeluva so javnosta?! 
Takvata nedorečenost dopolnitelno od nego napravi kontroverza no se čini toa na pejačot ne mu smetaše pa prodolži vo svojot prepoznatliv stil na društvenite mreži da go promovira svojot izgled i da prikačuva fotografii na koi otkriva delovi od svoeto atletsko telo koe dosta posveteno go neguva vo teretanite. So ova mladiot Labunski go stavi akcentot na svojot izgled koj očigledno e prviot negov adut i ušte ednaš svesno gi podgrea sexsualnite fantazii na mnogute negovi obožavatelki što go sledat. 
Sepak nikoj ne očekuvaše deka toj ќe odi čekor ponatamu i ќe im se prestavi na fanovite kako od majka roden. Imeno svojot prestoj na “Ada Bojana” vo Ulcin toj go iskoristi za da napravi nekolku nudistički fotografii na koi maškata gordost ja sokri so gitarata pa taka nasmean im pokaža na site deka ima hrabrost i deka e egzibicionist istovremeno.
Fotogrfijata ne e obrabotena i lesno se zabeležuva deka Adam ne e nudista odnosno deka se sunčal vo bokserki no verojatno sakajќi dopolnitelno da predizvika reakcija vo javnosta ne mu bilo teško kupačite da gi sobleče i da se slika potpolno gol.
Spored negovata nasmevka se čini deka i toj se zabavuval so vakvata foto sesija, a dali ovoj čekor ќe mu donese pogolema popularnost ostanuva da vidime od esen koga započnuvaat i novite sezoni na talent show programite…
Biljana KRNČESKA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila