Oktobar se približava brže nego što se čini. Nešto manje od dva I po meseca ostalo je do turneje Ace Lukasa koji će ovom prilikom prirediti spektakl na tri nastupa – dva u Sidneju i jedan u Melburnu.

Prvo će u Bonnyrigg Sports Centre, sa svojim bendom, nastupiti u subotu, 5. Oktobra, a dan kasnije u Melburnu u čuvenom “Melbourne Pavillion” u Kensingronu. Blic turneju će završiti u ponedeljak, 7. Oktobra kada je u NSW državni praznik, u kultnom Ivy Nightclub-u.

Vremena je, dakle, sve manje pa je poželjno da na vreme obezbedite ulaznice. Iste će se moći nabaviti i na ulazu ali po malo skupljim cenama. Gde I kako možete rezervisati vase mesto, pogledajte u reklami uz ovaj prilog.

Budite spremni za veliki spektakl! Usput pogledajte i poslušajte hit “Voliš li me”: https://www.youtube.com/watch?v=b1XNN7BLWZM

R.B.


1 KOMENTAR

  1. Pa da bilizi se ali prosli put kad je bio. toliko se napijo i našmrko droge da su morali da ga iznose na binu nije prijatno zadovoljstvo plus koncet trajo 2.5h. nije to vrjedno. Plus ovaj put je u centru grada treba platiti parking. karta sa parkingom $200 No way.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila