Ono što se dešavalo na prelazu između pravoslavne stare i Nove godine u najvećem srpskom centru u Australiji – Bonnyrigg Sports Clubu (Sidnej), sigurno će se dugo prepričavati i ostati u sećanju sviju koji su tamo bili. A imali su i razloga za to jer su za njihovo raspoloženje bili zaduženi superstar estrade Mitar Mirić i njegovi gosti, princeza krajiške pesme Vlatka Karanović, te pratnja u liku dva maestra na harmonici Siniše Džavića i klavijaturama Gorana Zarića.

Uz velelepnu dekoraciju i obilje ića i pića, sala je bila puna kao košnica. Ipak igralo se i veselilo do maksimuma u čemu su, kao i uvek prednjačile žene.

Kada je sat otkucao ponoć padali su poljupci i čestitanja na sve strane. Kako nas je obavestila naša čitateljka i pratilac Portala, Gordana Furundžić, oboreni su svi rekordi kad je u pitanju doček pravoslavne Nove godine.

Isto tako, uz ovaj prilog koristimo i fotografije i video klipove od Goce, koja je Vlatkina sugrađanka iz Drvara, na čemu smo joj neizmerno zahvalni. Ona je mladu pevačicu dočekala u Sidneju i prošetala po gradu.

Mitar Mirić se danas iz Melburna vraća za Srbiju, dok Vlatka ostaje tri meseca pa ako vam treba kvalitetan zabavljač za svaku vrstu zabave i veselja, ona je idealno rešenje. Obratite joj se na Viber +387 65 498 177.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila