Nataša Bekvalac je u ovoj godini imala dosta problema, ali izgleda da je uprkos svemu i te kako vodila računa o sebi, pa je svoje atribute odlučila da pokaže na crnogorskom primorju.

– Pored toga što je vreme provodila sunčajući se, Natu je prijateljica slikala telefonom dok pozira na terasi i smejale su se pozama koje je pravila. Uživale su kao dve tinejdžerke, smejale se i ispijale kafu. Kada se pojavi u restoranu ili na plaži, za Natašom se svi okreću, muškarci, ali i žene. Jednostavno pleni harizmom uživo, baš kao i na televiziji. Ima mnogo javnih ličnosti koje dođu ovde, pa kada su bez šminke i u kupaćem kostimu ostanu neprimetne, ali ne i ona. Zato i ne čudi što i posle dva porođaja i dalje važi za seks bombu – kaže izvor  koji je odseo u istom hotelu kao i Nataša.

Da vodi računa o liniji i tome šta jede, videli smo kada je naručila da joj donesu samo salatu i ceđeni sok u sobu.

– Nataša voli da se odmara, pa uglavnom pije kafu i ruča u sobi, gde može potpuno da se opusti, jer ipak, čim izađe napolje, traže joj autograme i da se fotografiše. Ona svima izlazi u susret, ali verujem da joj nije uvek do toga – kaže izvor za Blic.

Prošle godine u ovo vreme, nakon što ju je pretukao suprug Luka Lazukić, Nata je imala manje od 50 kilograma, a sada je konačno vratila svoje seksi obline i reklo bi se da uživa u tome kako izgleda. Pored toga što peva najmanje tri puta nedeljno i puni klubove širom regiona. Iako je očekuje radno leto, Bekvalčeva će ugrabiti koji dan da sa naslednicama Hanom i Katjom otputuje na odmor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila