Pevačica Tanja Savić, nakon što je predstavila album “Stranci” koji je proglašen albumom godine, svoju vernu publiku obradovala je novom  baladom koja nosi naziv “Siroče”.

Naime, reč je o jednoj zaista teškoj i emotivnoj baladi a posvećena je svim ženama koje trpe nasilje i koje su ga barem jednom proživele. Poučan spot, lepa pesma i visokobudžetna produkcija doprinele su da Tanja Savić publici predstavi nešto sasvim drugačije od albuma koji je nedavno predstavila.

Pevačica kaže da je svakodnevno rastuže vesti o nasilju u porodici, jer nijedna žena ne treba da trpi bilo kakav vid nasilja, već da pobegne od toga:

– Svaki čovek koji makar jednom u životu udari ženu neizbežno je da će to ponovo uraditi , da li pod dejstvom alkohola ili negativnih emocija. Ti ljudi obično imaju razne izgovore i opravdanja, ja sam želela ovim da skrenem pažnju na ovu temu čije slike svakodnevno potresaju javnost. Mislim da treba da se posvetimo malo više pravim vrednostima, čuvamo svoju porodicu i širimo ljubav, jer ljubav ce promeniti svet! – Izjavila je Tanja.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila