Ana Nikolić često ume da nas šokirasvojim izjavama, ali je i veoma nezgodna ukoliko joj se partner kojim slučajem u pola noći ne javi na telefon.

Pevačica se pohvalila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 evra tako što je ključevima ispisala:”Pi*ko, ja sam Ana“.

Ovo je uradila je Rasta nije hteo u pola noći da joj se javi na telefon. Ana je tokom razgovora s drugaricom istakla da je umela da bude nezgodna prema svojim partnerima i da je Đurić dobro prošao.

– Prema Rasti sam imala milost. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da l’ smo se zabavljali ili smo tek bili venčani. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me je iznerviralo, jer nije hteo da mi se javi na telefon – objašnjavala je pevačica drugarici, a onda i detaljno ispričala šta je uradila od besa.

– Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumeva. Onda sam ključevima pisala po njegovom “mercedesu” od 100.000 evra. Napisala sam:”P*čko, ja sam Ana”– izjavila je pevačica, pa dodala:

 Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na celom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala – pričala je u jednom dahu.

Nikolićeva je imala i jasnu poruku za buduće muževe.

– Ja sam pakao, za koga se udati, kome život sada zagorčati – rekla je pevačica kroz osmeh.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila